Ποιος είναι ο 5ος κριτής του J2US;

Spread the love

Έναν καλεσμένο-έκπληξη καλωσόρισε πριν από λίγο στο Just the 2 of us ο Νίκος Κοκλώνης, δίνοντάς του μάλιστα μια θέση ανάμεσα στους κριτές. Ποιος είναι ο πέμπτος κριτής που προστέθηκε πριν λίγο στην επιτροπή του μουσικού σόου J2US; Ποια η αντίδραση της Καίτης Γαρμπή;

Lightinthebox WW

Έναν άσο στο μανίκι έκρυβε και στο αποψινό live του Just the 2 of us ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος δεν αιφνιδίασε μόνο το κοινό αλλά και τους κριτές. Η ανατροπή δεν αφορούσε τους υποψήφιους αλλά τους κριτές, οι οποίοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Google news

Σχοινάς j2us

Ποιος είναι ο πέμπτος κριτής του J2US απόψε;
Λίγα λεπτά μετά την έναρξη του βραδινού σόου και ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε ότι απόψε προτίθεται ν’ ανακατέψει την τράπουλα. “Θα βάλω δύσκολα στους κριτές μου. Δεν θα είστε μόνο 4 αλλά θα προσθέσω άλλον έναν. Και πέμπτο, που νομίζω ότι θα σας αρέσει” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης, προκαλώντας αναστάτωση στο κοινό. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στην Καίτη Γαρμπή είπε: “Καίτη, σου έχω έκπληξη! Κυρίες και κύριοι, θέλω με μεγάλη μου χαρά να υποδεχθώ εδώ στο J2US τον αγαπημένο, τον καλύτερο, τον φίλο, τον αδελφό, το Διονύση Σχοινά” είπε ο Κοκλώνης και στη σκηνή του σόου εμφανίστηκε ο γνωστός τραγουδιστής. Μάλιστα η Γαρμπή τον καλωσόρισε πολύ θερμά και σηκώθηκε από την καρέκλα της για να τον χειροκροτήσει όρθια.

Ο παρουσιαστής έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο Σχοινάς θα πάρει μια θέση στην επιτροπή και θα μπορεί και να βαθμολογεί εάν το θέλει. Σημειωτέον όμως η βαθμολογία του δεν θα υπολογιστεί στην τελική κατάταξη της βραδιάς.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα