Πως σώθηκε αυτός ο 10χρονος από τον Πενσιλβάνια των ΗΠΑ χάρη στη σκέψη του!

Spread the love

Ένας 10χρονος από τον Πενσιλβάνια των ΗΠΑ γλίτωσε από μία επικίνδυνη κατάσταση χάρη στη γρήγορη σκέψη του.

Govee Many GEOs

Γύριζε από το σχολείο του όταν και παρατήρησε πως κάποια τον ακολουθούσε κατά πόδας. Μπήκε, λοιπόν, σε κατάστημα και ζήτησε από την υπάλληλο να πει ότι είναι η μαμά του για να σωθεί.

Google news

Η άγνωστη γυναίκα τού προσέφερε φαγητό και τον έκανε να αισθανθεί μεγάλη ανασφάλεια. Του έκανε επίμονες ερωτήσεις για το πού πηγαίνει και πού είναι η οικογένειά του, όπως είπε ο 10χρονος.

Όταν έφτασε στη γωνιά όπου βρίσκεται το αγαπημένο του κατάστημα, αποφάσισε να μπει μέσα γρήγορα και να ζητήσει βοήθεια. Προσέγγισε την ταμία, την 17χρονη Hannah Daniels, και τής ζήτησε να προσποιηθεί πως είναι η μητέρα του.

«Μου είπε: “Προσποιήσου πως είσαι η μαμά μου» σημείωσε η εργαζόμενη. «Εγώ του είπα: “Εντάξει, πήγαινε πίσω”. Δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου».

Η υπάλληλος πήγε στην πόρτα και την κλείδωσε για ασφάλεια και είδε τη γυναίκα να απομακρύνεται.

«Έτρεμα όταν ήμουν εκεί» είπε το παιδί, αλλά ευτυχώς έκανε όλα όσα του είχε ο πατέρας του σε περίπτωση κινδύνου.

«Το να βλέπεις το παιδί σου να ζητάει βοήθεια γιατί φοβάται για τη ζωή του, σε πληγώνει βαθιά» είπε ο πατέρας του ανήλικου, Sam Green, βλέποντας τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας του καταστήματος.

Αλλά, επεσήμανε πως η περιπέτεια του δικού του παιδιού, μπορεί να γίνει μάθημα για όλους τους γονείς.

«Σκεφτείτε κάθε σενάριο και βεβαιωθείτε ότι τα παιδιά το γνωρίζουν και επίσης το εξασκούν», είπε. «Εξασκηθείτε στις καταστάσεις και τα σενάριά σας, όπως ακριβώς στις ασκήσεις πυρόσβεσης».

Η τοπική αστυνομία εντόπισε την ύποπτη και φαίνεται ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα και λαμβάνει την απαραίτητη φροντίδα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα