Μήνυση έκανε ο Δήμος Γαλατσίου κατά αγνώστου λόγω κοπή δέντρων.

Spread the love

Ο Δήμος Γαλατσίου κατέθεσε μηνύσεις κατά αγνώστου, καθώς όπως υποστηρίζει κόπηκαν αυθαίρετα δέντρα στις οδούς Αγίας Γλυκερίας, Ευρυπίδου και Βυτίνης.
Δύο μηνύσεις κατά αγνώστου κατέθεσε μέσα σε έναν μήνα ο Αντιδήμαρχος του Τμήματος Πρασίνου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γαλατσίου Σπύρος Αργυρός, για την αυθαίρετη, όπως υποστηρίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος, κοπή δέντρων στο Γαλάτσι και ειδικότερα για τις κοπές δέντρων στις οδούς Αγίας Γλυκερίας, Ευρυπίδου και Βυτίνης.

Gshopper Many GEOs

Η Δημοτική Αρχή, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, προέβη στην ενέργεια αυτή μετά από αυτοψία που διενεργήθηκε από τον Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου και υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου στο συγκεκριμένο σημείο, κατά την οποία διαπιστώθηκε η κοπή δέντρου από άγνωστο ή αγνώστους, με αποτέλεσμα να προκληθεί περιβαλλοντική βλάβη.

Google news

Ο Δήμαρχος Γαλατσίου σε δήλωσή του σχετικά με το συγκεκριμένο ζήτημα, ανέφερε ότι: «Η κοπή ή η καταστροφή δέντρων που βρίσκονται στους κοινόχρηστους χώρους, χωρίς αιτία και άδεια από το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου, αποτελεί καταστροφή δημόσιας περιουσίας και γι’ αυτό όποιος προβαίνει σε παρόμοιες ενέργειες θα αντιμετωπίζει τις συνέπειες του νόμου. Εμπιστευόμαστε την περιβαλλοντική ευαισθησία των δημοτών, που με την ενεργή τους παρέμβαση συμβάλλουν στην υπεράσπιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα