Λουκέτο στη μονάδα συμβουλευτικό υπηρεσιών της στην Κίνα έβαλε η Moody’s.

Spread the love

“Λουκέτο” στη μονάδα συμβουλευτικό υπηρεσιών της στην Κίνα βάζει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s. Στο πλαίσιο αυτό, ο οίκος έχει ξεκινήσει τις απολύσεις εργαζομένων που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη δραστηριότητα σε πολλές περιοχές της χώρας, όπως δήλωσαν πηγές με γνώση του θέματος στο Reuters την Παρασκευή.

Redmagic WW

Η αμερικανική εταιρεία ξεκίνησε τη διαδικασία αναστολής λειτουργίας της μονάδας Moody’s Analytics στην Κίνα αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές που ζήτησης να διατηρηθεί η ανωνυμία τους.

Google news

Η κίνηση, η οποία ανακοινώθηκε για πρώτη φορά με εσωτερικό υπόμνημα τη Δευτέρα, έχει επηρεάσει περισσότερους από 100 υπαλλήλους της Moody’s στα γραφεία της σε Πεκίνο, Σαγκάη και Σενζέν, πρόσθεσε μία από τις πηγές στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

“Όπως ανακοινώθηκε κατά την πρόσφατη ενημέρωση των αναλυτών, η Moody’s λαμβάνει μέτρα για να ευθυγραμμίσει το παγκόσμιο εργατικό δυναμικό της με τις τρέχουσες και τις αναμενόμενες οικονομικές συνθήκες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Moody’s στη Σαγκάη, σε ανακοίνωσή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι ο οίκος συνεχίζει να διατηρεί ισχυρή παρουσία στην Κίνα, χωρίς ωστόσο να σχολιάσει συγκεκριμένα το κλείσιμο της μονάδας συμβουλευτικών υπηρεσιών ή τις περικοπές θέσεις εργασίας.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα