Προβληματισμός και στα χριστουγεννιάτικα πάρκα λόγω των αυξήσεων στην ενέργεια.

Spread the love

Η σκιά του ενεργειακού κόστους έχει βάλει στο μάτι και τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας.
Τα χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας θα ανοίξουν τις πόρτες τους και φέτος για τους μικρούς και μεγάλους τους φίλους, αλλά με ειδικό πρόγραμμα ώστε να μην σπαταλήσουν την πανάκριβη ηλεκτρική ενεργεία.

Tomtop WW

Τα μεγάλα χριστουγεννιάτικα πάρκα της χώρας μπαίνουν κι αυτά στην μάχη της εξοικονόμησης ενεργείας. Οι πύλες τους ανοίγουν, αλλά με μέτρο.

Google news

Τα πολύχρωμα λαμπάκια θα είναι σβηστά την ημερα στην Δράμα, τόσο στον δήμο όσο και στην Ονειρούπολη. Ο δήμος θέλοντας να διατηρήσει τον πόλο έλξης των χριστουγεννιάτικων ημερών, αλλά και να μειώσει και το ενεργειακό κόστος, αποφάσισε να βάλει ωράριο στην Ονειρούπολη, ενώ αργά το βράδυ θα σβήνουν και τα φωτάκια στην πόλη.

Η Ονειρούπολη της Δράμας θα υποδεχτεί τους επισκέπτες απο τις 4 Δεκεμβρίου, αλλά μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου θα υπάρχει ωράριο. Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα θα ανοίξει τις πόρτες του σε λίγες μέρες, στις 25 Νοεμβρίου, με εντυπωσιακό μαγικό στολισμό, αλλά μετά τις 2 το πρωί θα μένει ανοιχτός σε όλη την πόλη μόνο ο στοιχειώδης φωτισμός.

Ο φαντασμαγορικός Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα δεν θα μπορούσε να μην συμβάλει στην μείωση της κατανάλωσης της ενέργειας. Οι υπεύθυνοι του χριστουγεννιάτικου πάρκου ψάχνουν να βρουν τρόπους να ανοίξουν τις πύλες με λιγότερο κοστος. Πολλές εκδηλώσεις και θεαματικούς στολισμούς προβλέπει το φετινό πρόγραμμα, αλλά με λιγότερα λαμπάκια.

Όπως όλα δείχνουν θα έχουμε περισσότερες εκδηλώσεις που θα τονώσουν την αγορά και θα φέρουν τους καταναλωτές κοντά στα μαγαζιά παρά λαμπερό φωτισμό και ενεργειακή σπατάλη.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα