Χώρισαν η Ελένη Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο!

Spread the love

Ένα δημοσίευμα κάνει το γύρο του διαδικτύου τον τελευταίο καιρό και κάνει λόγο για χωρισμό της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο! Το συγκεκριμένα ρεπορτάζ είναι της ιστοσελίδας freegossip και σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη!

ZTE Many GEOs

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Google news

“Όχι, δεν είμαστε στο σπίτι όπως θα γράφανε με θράσος τα περιοδικά άλλης εποχής! Δεν ακούσαμε πίσω από κάποιο τοίχο. Δεν μας το «σφύριξε» κάποια γειτόνισσα, που δεν έχει άλλη δουλειά, από το να φυλάει σκοπιά.Χωρίζουν Ελένη Μενεγάκη - Ματέο Παντζόπουλος; Δημοσίευμα κόλαφος

Η Ελένη Μενεγάκη, όμως, και ο Μάλης Παντζόπούλος, δε βρίσκονται σε καθόλου καλή φάση το τελευταίο διάστημα. Σε σημείο κρίσιμο. Τόσο κρίσιμο που να μην αποκλείεται και η…ΕΚΠΛΗΞΗ. Δεν χρειάζονται προς το παρόν περισσότερα, αφού και έχουμε …καιρό να τα λέμε και δεν είναι γνωστό από που ξεκίνησε η κρίση και πότε.

Αν προέρχεται δηλαδή από ένα πράγμα ή από σύνολο πολλών. Υποψιαζόμαστε μόνο, πως όσο μεγάλο και αν είναι ένα σπίτι, πώς να μείνουν πολλοί μαζί; Πως να μείνει ο γαμπρός ας πούμε με τη πεθερά; Δεν τα πηγαίνουν καλά και οι όποιες δημόσιες εμφανίσεις τους, φορτωμένες χαμόγελα και αγκαλιές, φυσικά και δεν είναι απόδειξη του αντίθετου. …συνεχίζεται”.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα