Σταλόνε : Δεν είναι ο Μπρους που όλοι ξέρουμε, περνάει δύσκολα!

Spread the love

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε και ο Μπρους Γουίλις έχουν μια ιδιαίτερη φιλία. Αλλά από τον περασμένο Μάρτιο που ο δεύτερος διαγνώσθηκε με αφασία, οι δυο τους επικοινωνούν σπάνια.

Cafago WW

«Ο Μπρους περνάει πολύ δύσκολες στιγμές. Οπότε είναι κάπως απομονωμένος», δήλωσε ο Σταλόνε κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στον ιστότοπο The Hollywood Reporter, η οποία δημοσιεύθηκε τη Δευτέρα.

Google news

Ο δημοφιλής ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, πρόσθεσε ότι είναι «πολύ λυπηρό» το γεγονός ότι δεν μιλάει με τον Γουίλις. «Με σκοτώνει», είπε χαρακτηριστικά.

Τα σχόλια του Σταλόνε έρχονται μήνες μετά την ανακοίνωση της κόρης του Γουίλις, Ρούμερ, ότι ο πατέρας της διαγνώσθηκε με αυτό το πρόβλημα υγείας που επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες και επρόκειτο να αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής.

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση της κατάστασης της υγείας του Γουίλις, ο Σταλόνε έδειξε τη στήριξή του μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφίας της φιλίας τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Έχουμε ζήσει τόσα πολλά μαζί, προσεύχομαι για το καλύτερο. Για σένα και την υπέροχη οικογένειά σου», έγραφε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Λίγες ημέρες μετά την σοκαριστική ανακοίνωση, η εφημερίδα Los Angeles Times έγραψε σε δημοσίευμα ότι ο Γουίλις παρουσίαζε σημάδια παρακμής τα τελευταία χρόνια. Οι κινηματογραφιστές που συνεργάστηκαν μαζί του είπαν ότι ο ηθοποιός αντιμετώπιζε δυσκολία στην αποστήθιση κειμένου και δεν μπορούσε να γυρίσει σκηνές δράσης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα