Ποιο αμάξι κρύβεται πίσω από τον κευραυνό McQueen;

Spread the love

Ένα συνεργείο στην Ταϊλάνδη κατασκευάζει πειστικά αντίγραφα του «Κεραυνού McQueen» από τη δημοφιλέστατη σειρά ταινιών «Cars» της Pixar, χρησιμοποιώντας μια ιδιαίτερα «ταπεινή» βάση.

Goboo [CPS] Many GEOs

Ο «Κεραυνός McQueen» που πρωταγωνιστεί στη σειρά των ταινιών της Pixar, είναι ένα από τα αυτοκίνητα που όλοι οι μπαμπάδες θα ήθελαν να έχουν στο γκαράζ τους.

Google news

Για το συγκεκριμένο συνεργείο στην Ταϊλάνδη, το οποίο δεν είναι η πρώτη φορά που τραβά την προσοχή μας με κάποια δημιουργία του, η πρόκληση να κατασκευάσει έναν McQueen, ήταν αρκετά μεγάλη.

Όπως φαίνεται όμως στις φωτογραφίες και στο video, ανταπεξήλθε παραπάνω από ικανοποιητικά, προσφέροντας στον πελάτη μια εξαιρετική απόδοση του δημοφιλούς cartoon- πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών Cars.

Σε αντίθεση με τη «συμπρωταγωνίστρια» Sally Carrera, που είναι ξεκάθαρα μια Porsche 911 (996), o Κεραυνός McQueen δεν έχει βασιστεί πάνω σε κάποιο υπαρκτό μοντέλο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Αυτό οδήγησε το συνεργείο στο να αυτοσχεδιάσει πάνω σε μια Toyota Celica έκτης γενιάς (1994-1999), την οποία οι πιο παρατηρητικοί, μπορεί να «διέκριναν» από το σχήμα και τη θέση των πίσω πλευρικών παραθύρων.

Αυτά είναι και τα μόνα που έχουν μείνει «απείραχτα» μια και όλες οι μεταλλικές αλλά και οι πλαστικές επιφάνειες, έχουν δεχτεί επεμβάσεις και «φούσκωμα». Το αποτέλεσμα γίνεται πολύ εντυπωσιακό τόσο στο κόκκινο του McQueen της πρώτης ταινίας, όσο και στο γαλάζιο (της Dinoco…) που είδαμε στη δεύτερη ταινία της σειράς- το οποίο είναι το δεύτερο που έχει φτιάξει το συνεργείο στην Ταϊλάνδη.

 

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα