Στους 8 μεγαλύτερους παραβάτες διακίνησης παιδικής πορνογραφίας στην Ελλάδα είναι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου!

Spread the love

νας από τους μεγαλύτερους παραβάτες διακίνησης πορνογραφικού υλικού με ανήλικους φέρεται να είναι ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Redmagic WW

Ο συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας, που έχει προφυλακιστεί και κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως, φέρεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα των ατόμων που εμπλέκονται σε υποθέσεις διακίνησης παιδικής πορνογραφίας.

Google news

Η «κόκκινη» λίστα μέσα στην οποία είχε τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση ο 55χρονος άνδρας σχηματίστηκε από τον τεράστιο όγκο αρχείων που βρέθηκαν στην κατοχή του, αλλά και από τα ηλεκτρονικά ίχνη της διαδικτυακής του δραστηριότητας που έχουν καταγραφεί με τη βοήθεια του ειδικού λογισμικού εντοπισμού αρχείων παιδικής πορνογραφίας CPS (CHILD PROTECTION SYSTEM).

Όπως αναφέρει, μάλιστα, ο Ελεύθερος Τύπος, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, ο οποίος στην απολογία του υποστήριξε ότι είχε κατεβάσει τα αρχεία στο πλαίσιο έρευνας για επόμενο βιβλίο του, θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ένας από τους 8 σημαντικότερους παραβάτες διακίνησης αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων στην Ελλάδα.

Πώς έκρυβε τα ίχνη του ο Βασίλης Παπαθεοδώρου
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συγγραφέας παιδικών βιβλίων φέρεται να αναζητούσε και «κατέβαζε» το υλικό από το 2016 επιχειρώντας παράλληλα να κρύψει τα ίχνη του χρησιμοποιώντας έως και 284 διαφορετικές διαδικτυακές διευθύνσεις πρωτοκόλλου για να μην μπορεί να ταυτοποιηθεί η γεωγραφική του τοποθεσία.

Ο συγγραφέας παιδικών μυθιστορημάτων περνάει τις ημέρες του σε θάλαμο με άλλα 19 άτομα στις φυλακές Τρίπολης μετά την αποκάλυψη της δράσης, τη σύλληψη του στις 18 Οκτωβρίου για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας με ανήλικους κάτω των 12 ετών και την προφυλάκιση του, στις 26 Οκτωβριου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα