Ντόναλντ Τραμπ: Βλέπει και πάλι την ήττα στις ενδιάμεσες εκλογές και άρχισε να φωνάζει κατά των υπολοίπων Ρεπουμπλικάνων!

Spread the love

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι «έξαλλος» και «φωνάζει σε όλους», μετά τα αποτελέσματα των ενδιάμεσων εκλογών στις ΗΠΑ, τα οποία προμηνύονται απογοητευτικά για τους Ρεπουμπλικανούς σε σχέση με τις αρχικές εκτιμήσεις των πολιτικών αναλυτών.

AliExpress WW

Μάλιστα, σύμφωνα με τη DailyMail, το κλίμα στις τάξεις των Ρεπουμπλικανών είναι εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ μετά από όσα έγιναν στις ενδιάμεσες εκλογές με πολλούς να λένε ότι «ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε» και να δώσουν βάρος στον θριαμβευτή νικητή της Φλόριντα, Ρον ΝτεΣάντις, για ενδεχόμενη κούρσα του ίδιου για τον Λευκό Οίκο το 2024.

Google news

Αυτά αποκαλύπτει στο CNN ο Τζιμ Ακόστα, επικαλούμενος έναν ανώνυμο σύμβουλο του Ντόναλντ Τραμπ, για την έξαλλη συμπεριφορά του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, την ώρα που άρχισαν να βγαίνουν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα.

Άλλωστε, η μάχη Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικανών συνεχίζει να είναι στήθος με στήθος το απόγευμα της Τετάρτης (9.11.2022, ώρα Ελλάδας), παρά τις υποσχέσεις για «κόκκινο κύμα» των δεξιών στις φετινές ενδιάμεσες εκλογές. Ήδη, η ήττα στην Πενσιλβάνια τους «πονάει» πολύ.

Για τον Τραμπ, ο οποίος υποστήριξε ανοιχτά 330 υποψηφίους, οι ενδιάμεσες εκλογές υποτίθεται ότι θα ήταν μια ευχάριστη διαδικασία πριν την ανακοίνωσή του ότι θα επιστρέψει ως υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Αλλά μέσα σε μια νύχτα, πολλοί από τους υποψήφιους που υποστήριξε κατακρημνίστηκαν στα αποτελέσματα ενώ άλλοι που δεν ήθελαν να έχουν σχέση μαζί τους, όπως ο ΝτεΣάντις στη Φλόριντα και ο Μπράιαν Κεμπ στην Τζόρτζια, πέτυχαν εκκωφαντικές νίκες.

Για αυτό και, σύμφωνα με τις πληροφορίες του CNN και της DailyMail, οι Ρεπουμπλικανοί έχουν αρχίσει δειλά δειλά να αξιολογούν ποιον θέλουν να τους οδηγήσει στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο το 2024. Ήδη, πολλοί αποδίδουν την ανεπαρκή απόδοση του κόμματος στις φετινές ενδιάμεσες εκλογές στο γεγονός ότι ο Τραμπ ξαναβγήκε πιο ενεργά στη δημοσιότητα και τον κατηγορούν ότι μάζεψε μια στρατιά κακών υποψηφίων.

Ακόμη και ο σύμβουλος που επικαλείται το CNN είπε ότι οι υποψήφιοι του Τραμπ ήταν «κακοί». «Ήταν όλοι κακοί υποψήφιοι και είχαν τη σημασία τους στο τελικό αποτέλεσμα», εξήγησε ο σύμβουλος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, επιβεβαιώνοντας τις εικασίες ότι οι περισσότεροι Ρεπουμπλικανοί πιστεύουν ότι είναι καιρός να τον αφήσουν πλέον πίσω τους.

«Αυτό είναι ένα κομβικό σημείο για το Ρεπουμπλικανικό κόμμα. Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι αναμφίβολα πίσω μας. Είναι καιρός να προχωρήσουμε με το κόμμα», δήλωσε στο CNN ο Τζέοφ Ντάνκαν, ο Ρεπουμπλικανός αναπληρωτής κυβερνήτης της Τζόρτζια.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα