Αυτοί οι 3 ηθοποιοί είναι έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη!

Spread the love

«Ήταν νευρικός άνθρωπος, όχι όμως βιαστής» αναμένεται να ισχυριστούν στο δικαστήριο
Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος βρίσκεται έξω από την φυλακή με περιοριστικούς όρους αναμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του και την τελική ετυμηγορία του δικαστηρίου.

Dresslily WW

Ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με τον ηθοποιό και ποια είναι η ψυχολογική του κατάσταση αναφέροντας πως «παρά τα όσα ακούστηκαν για μετακόμιση του Πέτρου στο χωριό του στα Γιάννενα, ο ίδιος μαζί με όλη του την οικογένεια παραμένει στο σπίτι του στην Αθήνα, ζώντας ακόμα και έξω σαν σε φυλακή».

Google news

«Γνωρίζει ότι τα έχει χάσει όλα» ενώ τόνισε πως «όταν ξεκίνησε αυτή τη δουλειά ήταν φτωχός, τώρα που τελείωσε αυτή η δουλειά είναι πάλι φτωχός».

Σχετικά με το όσα έχουν ακουστεί για τη στενή συνεργάτιδα του ηθοποιού που κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης ο κ. Δημητρακόπουλος είπε πως «είναι απίστευτο που κάποιοι προσπαθούν να πείσουν ότι η συνεργάτιδά του κακοποιήθηκε και εκείνη από τον Πέτρο Φιλιππίδη».

Όσον αφορά την δικαστική συνέχεια είπε πως «μετά την ανάγνωση των εγγράφων, πάμε σε εξέταση μαρτύρων, ενώ όλοι όσοι θα καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισής του είναι καταξιωμένοι ηθοποιοί».

Τρεις γνωστοί ηθοποιοί έτοιμοι να καταθέσουν υπέρ του
Μετά το βίντεο λοιπόν και τις δηλώσεις του δικηγόρου Δημητρακόπουλου, ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πως «τρεις γνωστοί ηθοποιοί, μεγάλα ονόματα, έχουν κληθεί να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης. Όχι για τους βιασμούς. Αλλά θα μιλήσουν για τον Φιλιππίδη ως άνθρωποι. Έχουν επικοινωνήσει μαζί του και τον στηρίζουν. Προσπαθούν να τους πείσουν να έρθουν στη δίκη και να καταθέσουν ότι ήταν ένας νευρικός άνθρωπος, ωστόσο αυτός δεν μπορούσε να βιάσει μία γυναίκα».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα