24ωρη απεργία κάνουν οι εργαζόμενοι του Notosgalleries.

Spread the love

Την απόφαση για 24ωρη απεργία την Κυριακή 6 Νοέμβρη πήρε το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στην επιχείρηση «Notos» στη Θεσσαλονίκη, ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

AliExpress WW

Καλεί στις 9 π.μ. σε απεργιακή συγκέντρωση στο πολυκατάστημα Νότος στην Τσιμισκή.

Google news

Σε κοινή ανακοίνωση του το επιχειρησιακό Σωματείο με την Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης σημειώνουν ότι η κυβέρνηση μέσα από τροπολογία που κατατέθηκε «ικανοποιεί άλλη μια απαίτηση της εργοδοσίας του κλάδου επιτρέποντας τη λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή 6 Νοέμβρη! Καθημερινά επιβεβαιώνεται ότι κράτος και εργοδοσία από κοινού τσακίζουν τις ζωές μας για να εξασφαλίζουν το μέγιστο δυνατό κέρδος, την ίδια στιγμή που ο πληθωρισμός έχει φτάσει το 15%, ενώ οι μισθοί των εμποροϋπαλλήλων έχουν μείνει παγωμένοι τα τελευταία 11 χρόνια! Επιβεβαιώνεται ότι η μόνη δύναμη που έχουμε απέναντί τους είναι ο μαζικός συλλογικός αγώνας μέσα από τα σωματεία μας».

Τονίζουν ότι «αυτή η απεργία μπορεί να αποτελέσει μια πρώτη απάντηση στην εργοδοσία και το κράτος και να δημιουργήσει μαχητικό κλίμα μπροστά στην πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη, όπου εκατοντάδες σωματεία με τους χιλιάδες εργαζόμενους τους από όλους τους κλάδους σε όλη τη χώρα θα δείξουν ποιος έχει την πραγματική δύναμη και θα βροντοφωνάξουν “ως εδώ”».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα