Εργαζόμενοι κέρδισαν 34 εκατ. λίρες σε λοταρία και… τους πήρε το αφεντικό για να γυρίσουν πίσω στην δουλειά!

Spread the love

Οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας εξόρυξης κέρδισαν σε λοταρία ένα τεράστιο ποσό και το αφεντικό τους δεν μπορεί να διανοηθεί ότι θα τους χάσει.
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους υπαλλήλους μια εταιρείας εξόρυξης στην Αυστραλία, οι οποίοι κέρδισαν 34 εκατομμύρια λίρες στη λοταρία. Ωστόσο, η επιτυχία τους μάλλον δυσαρέστησε το αφεντικό τους.

Cafago WW

Κι αυτό διότι συνειδητοποίησε ότι θα χάσει 20 από τους καλύτερους υπαλλήλους της εταιρείας, με αποτέλεσμα να τους παρακαλάει να επιστρέψουν πίσω στις θέσεις τους.

Google news

Μάλιστα, όταν τον ενημέρωσαν ότι ο καθένας τους είχε κερδίσει 1,44 εκατομμύρια λίρες δεν το πίστευε. «Με πήραν τηλέφωνο να μου πουν ότι κέρδισαν στη λοταρία και δεν τους πίστεψα», ανέφερε.

Λοταρία

«Είναι αδύνατο, δεν σας πιστεύω, αστειεύστε», τους είπε, αλλά γρήγορα κατάλαβε ότι δεν ήταν φάρσα. Παρόλα αυτά εξέφρασε την ελπίδα του ότι κάποιοι από τους εργαζόμενους θα επιστρέψουν στη δουλειά, παρά το γεγονός ότι έχουν κερδίσει αυτό το τεράστιο ποσό.

«Είναι σπουδαίοι εργάτες και είναι όλοι τους από εδώ. Είμαι χαρούμενος για το καθένας τους που κέρδισαν αυτά τα χρήματα. Όμως περιμένω να τους χάσω. Τους είπα θα τρέξω πίσω τους και θα τους κλέψω το δελτίο αν δεν επιστρέψουν», πρόσθεσε.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα