Ξέσπασε η Βίκυ Κουλιανού με το on air λάθος.

Spread the love

Ξέσπασε η Βίκυ Κουλιανού αμέσως μετά την εμφάνιση στο J2US!

Geekbuying WW

Μαζί με τον παρτενέρ της, Άρι Πετράκη ανέβηκε ξανά στη σκηνή του J2US η Βίκυ Κουλιανού τη νύχτα τους Σαββάτου στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Alpha. Ορισμένα λάθη όμως τεχνικά οδήγησαν το γοητευτικό μοντέλο σε έναν εμφανή εκνευρισμό αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειας της.

Google news

Έτσι η Βίκυ Κουλιανού πήρε τον λόγο από τον παρουσιαστή του σόου, Νίκο Κοκλώνη και τα είπε όλα! «Λοιπόν, εγώ θα μιλήσω λίγο. Καταρχάς δεν μπήκαν όλα τα μέτρα και θα το πω τώρα αυτό. Το πρώτο που θα πω είναι αυτό. Είναι τέσσερα τα μέτρα για να μπω κανονικά στο τραγούδι, το οποίο είναι πάρα πολύ δύσκολο και δεν το έχουμε επιλέξει εννοείται εμείς. Και δεν ήταν και ένα τραγούδι που μου άρεσε» σημείωσε χαρακτηριστικά το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός

«Όχι, θα πω την αλήθεια μου. Καταρχάς ήταν τέσσερα τα μέτρα και μπήκαν δύο μέτρα και… Δεν είχα καθόλου τρακ απλά περίμενα να μπουν τέσσερα μέτρα για να μπω! Επειδή στην πρόβα τα μέτρα ήταν τέσσερα, ξέρω που μπαίνω και ζητώ συγνώμη στην αξιαγάπητη κριτική επιτροπή».

Τότε ήταν που έσπευσε ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης να ηρεμήσει λίγο τα πνεύματα και να δώσει διαφημιστικό διάλειμμα αλλά από πίσω ακούστηκε η Βίκυ Κουλιανού να συνεχίζει να λέει πως «εμένα δεν μου αρέσει αυτό το τραγούδι ούτε και μου άρεσε από την αρχή».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα