Νέα ένταση με την Άντζελα Δημητρίου στο J2US.

Spread the love

“Από αλλού το περιμέναμε και αλλού το βρήκαμε” παρατήρησε ο παρουσιαστής του J2US, Νίκος Κοκλώνης.

Cubot WW

Με την επιτυχία «Δυο ψέματα» ανέβηκαν στη σκηνή του J2US, το βράδυ του Σαββάτου, η Άντζελα Δημητρίου και ο Πάνος Σταματόπουλος το βράδυ του Σαββάτου στο πρόγραμμα του Alpha. Αμέσως μετά την εμφάνιση του ζευγαριού, όπως κάθε φορά, ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης παρέδωσε τους δύο στα… χέρια της κριτικής επιτροπής.

Google news

Όλα ξεκίνησα ήρεμα, με τον Σταμάτη Φασουλή και την Δέσποινα Βανδή να εκφράζουν αρχικά την προσωπική τους άποψη με λόγο θερμό. Όταν όμως ο λόγος δόθηκε στη Βίκυ Σταυροπούλου, ένα μικρό «πηγαδάκι» στήθηκε ανάμεσα στον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή και δεν άρεσε καθόλου στην λαίδη του λαϊκού μας τραγουδιού.

«Κύριε Φασουλή, λυπάμαι. Να ακούσουμε λίγο την κυρία Βίκυ που μιλάει» τόνισε, εμφανώς προβληματισμένη, η Άντζελα Δημητρίου. «Γιατί σας εμποδίζω εγώ;» αναρωτήθηκε αμέσως ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης.

Α.Δ.: Όχι αλλά μιλάτε και δεν ακούω τι μου λέει.

Σ.Φ.: Ακούγατε εμένα;

Α.Δ.: Ναι.

Σ.Φ.: Α ναι ε; Συγνώμη, συγνώμη.

Α.Δ.: Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ. Συγνώμη. Χίλια συγνώμη.

Στο κλείσιμο της κριτικής και από την Καίτη Γαρμπή, δε, ο Νίκος Κοκλώνης υπογράμμισε με νόημα πως «από αλλού το περιμέναμε και αλλού το βρήκαμε. Μου μάλωσες τον Σταμάτη και στεναχωρέθηκα».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα