Γιάννης Μπέζος – Μίλησα με τον Φιλιππίδη αφού βγήκε από την φυλακή

Spread the love

Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη και την επικοινωνία που είχαν τους τελευταίους μήνες.

Wondershare WW

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα και την πορεία του, τους Απαράδεκτους και τους συναδέλφους του.

Google news

«Δεν είμαι αριστερός. Είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος, ο οποίος πιστεύω πάρα πολύ στη δημοκρατία και στην ελευθερία του λόγου, άρα και στην ευθύνη του λόγου. Ας πούμε κεντρώος», λέει ο Γιάννης Μπέζος.

Για την υπόθεση Φιλιππίδη ο ίδιος ανέφερε: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή. Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

«Οι άντρες καταπίεσαν τον εαυτό τους από στερεότυπα, από παλιές αντιλήψεις. Δεν αφήσαμε τον εαυτό μας ελεύθερο, γιατί η ελευθερία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε αδρανείς και ταυτόχρονα πολύ νευρικοί και μας φταίνε όλα. Το πρόβλημα των αντρών είναι ότι καταπιέζουν πολύ τον εαυτό τους», αναφέρει ο Γιάννης Μπέζος και σημειώνει για τον ρόλο του στους Απαράδεκτους: «Ο ρόλος του «Γιάννη» στους Απαράδεκτους θα μπορούσε να «σταθεί» και σήμερα, εάν γίνει με ζεστή καρδιά και ειλικρινές βλέμμα».

Δείτε το απόσπασμα


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα