Οριζόντια μείωση των δημοτικών τελών κατά 5% είπε ο Κώστας Μπακογιάννης του Δήμου Αθηναίων.

Spread the love

Τη μείωση των δημοτικών τελών στον δήμο Αθηναίων κατά 5% θα εισηγηθεί ο Κώστας Μπακογιάννης. Και όπως είπε, η μείωση αυτή θα αφορά όλους τους δημότες, αφού θα είναι οριζόντια.

Blackshark WW

«Τη Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο θα εισηγηθώ τη μεγαλύτερη μείωση των δημοτικών τελών τα τελευταία χρόνια στην Αθήνα, κατά 5%», δήλωσε ο Κώστας Μπακογιάννης το πρωί του Σαββάτου (29.10.2022) στην εκπομπή «Καλημέρα» στον ΣΚΑΪ.

Google news

Η μείωση θα είναι οριζόντια για όλους τους Αθηναίους, όπως είπε και σημείωσε: «Όλα ακριβαίνουν, εμείς στο δήμο πρέπει να ανακουφίσουμε και να στηρίξουμε τους πολίτες. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος». Μάλιστα, διευκρίνισε ότι θα υπάρξουν και δόσεις.

Ο δήμαρχος Αθηναίων πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα με τη μείωση των τελών, θα συνεχίσουν τα έργα για την αναβάθμιση της πόλης. «Ο προϋπολογισμός θα ξεπεράσει για πρώτη φορά το 1 δισ. ευρώ. Έχουμε καταφέρει να διεκδικήσουμε ευρωπαϊκά χρήματα, κάτι που μας επιτρέπει να κάνουμε όλα τα έργα στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης» όπως είπε.

Στόχος είναι να πειστούν οι νέοι να επιστρέψουν στην Αθήνα, τόνισε ο Κώστας Μπακογιάννης. «Αυτό το διάστημα δουλεύουμε με τις παιδικές χαρές, τα πάρκα, όλα τα γήπεδα της πόλης, θα αρχίσουμε από τη Δευτέρα την αντικατάσταση όλων των φωτιστικών της πόλης, είναι 45.500, με led» σημείωσε.

«Θέλουμε να αλλάξουμε την ποιότητα ζωής, να τη βελτιώσουμε για να προσελκύσουμε τους νέους γονείς να γυρίσουν στις γειτονιές της Αθήνας», είπε χαρακτηριστικά


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα