Οι αλλαγές που έγιναν στο interface του YouTube.

Spread the love

Σημαντικές αλλαγές στον σχεδιασμό της πλατφόρμας του, οι οποίες θα εμφανιστούν στο άμεσο μέλλον σε όλους τους χρήστες ανακοίνωσε το YouTube.

Cubot WW

Πρόκειται για τη δυνατότητα zoom στην οθόνη με ένα μηχανισμό αντίστοιχο με αυτό των videos που είναι στη συσκευή ενός χρήστη αλλά και πιο εύκολη αναζήτηση συγκεκριμένου τμήματος.

Google news

Συγκεκριμένα, το pinch-to-zoom είναι μια κλασική εντολή που μπορεί να δώσει ο χρήστης για να κάνει zoom σε μια εικόνα ή σε ένα video και μετά από τις αρκετές δοκιμές στους χρήστες των πακέτων Premium, αρχίζει να εμφανίζεται σε όλους.

Η αναζήτηση αλλάζει επίσης με έναν χαρακτηριστικό τρόπο που ξέρουμε και από αλλού, αφού με το που ξεκινήσει ο χρήστης να σκρολάρει, στο κάτω μέρος του εμφανίζονται διάφορα καρέ του υλικού, έτσι ώστε να καταλήξει πιο εύκολα στο σημείο που αναζητά.

Για όσους θέλουν και ομοιομορφία στις προβολές τους, το YouTube θα αρχίσει να γεμίζει με χρώμα ανάλογο του περιεχομένου και το background της οθόνης του χρήστη, ενώ τέλος το dark mode θα προσφέρει ακόμη πιο «βαθύ» μαύρο.

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα