Αυτή είναι η τελική 7αδα στο GNTM!

Spread the love

Μπορεί οι τηλεθεατές να μην έχουν δει ακόμα ούτε το makeover, όμως τα γυρίσματα βρίσκονται αρκετές εβδομάδες μπροστά και η τελική 7αδα του φετινού GNTM 5 μόλις αποκαλύφθηκε (Spoiler)!

Wondershare WW

Επιστροφή στο… παρελθόν για το φετινό GNTM, το οποίο επανήλθε εκεί απ’ όπου ξεκίνησε. Με συμμετοχή μόνο κοριτσιών και χωρίς αντρική εκπροσώπηση. Ποιες από αυτές τις κοπέλες, λοιπόν, κατάφεραν να φτάσουν στην τελική 7αδα του GNTM 5 (Spoiler);

Google news

spoiler gntm 5 7ada

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youweekly.gr από την τελική 7αδα λείπουν αρκετά φαβορί. Την προηγούμενη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε μια ακόμα φωτογράφιση, από την οποία προέκυψε η τελική εξάδα του διαγωνισμού. Η φωτογράφιση είχε να κάνει με ζώα, με τα οποία οι κοπέλες έπρεπε να ποζάρουν. Οι επτά κοπέλες που βρέθηκαν εκεί, λοιπόν, ήταν οι Κότυ, Μάρα, Μύρια, Βικτώρια, Αλεξία Τ., Μαρίτα και Κάτια!

Θυμίζουμε ότι το πολυαναμενόμενο makeover θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα, με την αλλαγή στην εμφάνιση της Μάρας να είναι η πιο εντυπωσιακή απ’ όλες αφού θα μεταμορφωθεί σε μελαχροινή!


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα