Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τίτλοι τέλους ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Spread the love

Τίτλοι τέλους για την Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον σύντροφό της, Δημήτρη με τον οποίο ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Banggood WW

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Δήμητρα Αλεξανδράκη πριν λίγες ημέρες χώρισε από τον σύντροφό της Δημήτρη, μετά από δική της απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στη σχέση τους.

Google news

Μέχρι στιγμής η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για τις εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, ενώ σύντομα αναμένεται να επιβεβαιώσει τον χωρισμό της.

Το γνωστό μοντέλο από την αρχή της σχέσης απέφευγε την οποιαδήποτε πληροφορία για τον άνδρα που βρισκόταν στο πλευρό της και σχεδίαζαν τον γάμο τους, ενώ είχαν πάρει την ευχή από την εκκλησία.

«Ο άνδρας των ονείρων μου … ο καλύτερος φίλος μου … την ημέρα των 31 γενεθλίων μου , μου ζήτησε να τον παντρευτώ , να μας ευλογήσει ο Θεός να δημιουργήσουμε την δική μας οικογένεια ! Νιώθω τόσο ευλογημένη και ευτυχισμένη γιατί απλά είσαι εσύ μοναδικέ μου, αληθινά ένα σπάνιο γνήσιο αρσενικό», δήλωνε τον Ιούλιο του 2021 η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανήμερα των γενεθλίων της, όταν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον επιχειρηματία σύντροφό της.

Χωρισμός «Βόμβα»

Εδώ και αρκετό καιρό η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν έκανε καμιά αναφορά στο instagram για τον σύντροφό της, ενώ σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της η ίδια ξάφνιασε με το αινιγματικό της μήνυμα.

«Σε πρόδωσα… εαυτέ μου. Σιγά σιγά επανορθώνω όμως ! Μου υπόσχομαι να μην το επιτρέψω να γίνει ξανά», είχε γράψει στην ανάρτησή της με αρκετούς από τους followers να υποψιάζονται τον χωρισμό της.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα