Μέγκαν Μαρκλ: Πως συνδύασε την βασίλισσα Ελισάβετ, με την Πάρις Χίλτον και την υποκριτική!

Spread the love

Η Μέγκαν Μαρκλ φιλοξενείται στο εξώφυλλο του περιοδικού Variety και μιλά μεταξύ άλλων για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ αλλά και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην υποκριτική.

Tomtop WW

«Είμαι πραγματικά ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι με τον σύζυγό μου για να τον στηρίξω, ειδικά εκείνη την περίοδο του θανάτου της βασίλισσας Ελισάβετ» απαντά σε ερώτημα του Variety για το πώς βίωσε την απώλεια της μονάρχη.

Google news

«Αυτό που είναι τόσο όμορφο είναι να βλέπεις την κληρονομιά που μπόρεσε να αφήσει η γιαγιά του σε τόσα πολλά μέτωπα. Σίγουρα, όσον αφορά τη γυναικεία ηγεσία, είναι το πιο λαμπρό παράδειγμα. Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη που μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της και να τη γνωρίσω. Ήταν μια περίπλοκη περίοδος, αλλά ο σύζυγός μου, πάντα αισιόδοξος, είπε: «Τώρα έχει ξαναβρεθεί με τον άντρα της».

Σε ερώτηση για το ποια ήταν η πιο απαιτητική συνέντευξη που πήρε μέχρι τώρα, για το podcast της «Archetypes» απάντησε η Πάρις Χίλτον.

«Μίλησα με την Πάρις Χίλτον την περασμένη εβδομάδα. Της είπα στην αρχή ότι ήμουν αγχωμένη για τη συνέντευξή της. Ντρεπόμουν να το παραδεχτώ, αλλά είχα μια άλλη κρίση γι’ αυτήν, που βασίζεται σε όλα όσα έχω δει και δεν μου αρέσει να έχω μία τέτοια άποψη» παραδέχτηκε. Ομολόγησε ωστόσο ότι απολογήθηκε μετά τη συνέντευξη.

«Τελικά, της είπα, «Λυπάμαι πραγματικά που σε έκρινα». Ήθελα να είναι ασφαλής και άνετη. …Αλλά αυτό το επεισόδιο δεν είναι μία υπεράσπιση της Πάρις. Είναι ο εξανθρωπισμός της.» είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δε, ρωτήθηκε αν θα σκεφτόταν να επιστρέψει στην υποκριτική.

«Όχι. Τελείωσα. Υποθέτω ότι ποτέ δεν θα πρέπει να λες ποτέ, αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω» είπε κατηγορηματικά.

Περιγράφοντας το 24ωρο της με τον πρίγκιπα Χάρι στη δουλειά του ιδρύματός τους είπε ότι «Μοιραζόμαστε το ίδιο γραφείο. Δουλεύουμε από το σπίτι, όπως άρχισαν να κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι κατά τη διάρκεια του lockdown. Μας επιτρέπει να περνάμε σημαντικό χρόνο με τα παιδιά μας σε αυτή την πραγματικά ιδιαίτερη στιγμή της ζωής τους.

»Φτιάχνω πρωινό και ετοιμάζουμε τα παιδιά. Κάνουμε πολλές κοινές βιντεοκλήσεις και ζουμ, αλλά προσπαθούμε επίσης να μοιράσουμε τι μπορούμε ώστε να επικεντρωνόμαστε στις ενέργειές μας, για να μπορούμε να πετυχαίνουμε ακόμα περισσότερο» είπε μεταξύ άλλων.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα