Τι λέει ο Άκης Πετρετζίκης για την σύζυγο του και τον μεταβολισμός της.

Spread the love

Λίγες εβδομάδες μετά τη γέννηση της κόρης του, ο Άκης Πετρετζίκης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Καλύτερα δεν Γίνεται» και μίλησε για όλα στην Ναταλία Γερμανού.

Cubot WW

Ο καταξιωμένος σεφ μίλησε για την παιδική διατροφή που κάνει στα παιδιά του, τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ αλλά και για τα νέα του επιχειρηματικά σχέδια.

Google news

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά. Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς. Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια» τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης.

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά» αποκάλυψε ο Άκης Πετρετζίκης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα