Τι δήλωσε η γιαγιά της 12χρονης για τον 53χρονο παιδεραστή!

Spread the love

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις αποκαλύψεις με τις φρικαλεότητες στον Κολωνό σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

ZTE Many GEOs

Μάλιστα σήμερα θα οδηγηθούν στην 33η ανακρίτρια, ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, που φέρεται να είναι ο βασικός κατηγορούμενος της σοκαριστικής υπόθεσης με θύμα το 12χρονο κορίτσι, καθώς και ο 42χρονος Ιωάννης Σοφιανίδης, ένας από τους φερόμενους παιδόφιλους-βιαστές.

Google news

Τι είπε η γιαγιά της 12χρονης από τον Κολωνό
Στον ΑΝΤ1 μίλησε σήμερα η γιαγιά της 12χρονης. «Είμαστε σε άθλια κατάσταση, δεν μπορείτε να καταλάβετε» είπε η γυναίκα και συνέχισε.

«Η γυναίκα του 53χρονου πήγε σπίτι και προσπάθησε να πληρώσει την μάνα του παιδιού για να μη μιλήσει, να αποσύρει την καταγγελία και της απαντά η μάνα του παιδιού “φύγε από ‘δω, μη σε θάψω”. Δεν πληρώνεται η ψυχολογία του παιδιού και η τιμή του, ενός 12χρονου παιδιού με δέκα χιλιάρικα… ούτε με εκατομμύρια! » είπε η γιαγιά της 12χρονης.

«Δηλαδή, αν ήμουν εγώ στη θέση της, δεν ξέρω τι θα έκανα. Πώς κρατήθηκε η κοπέλα, γιατί είναι μια κοπελίτσα μικρή κι αυτή, είναι 35-36 χρόνων, παντρεύτηκε μικρή και έκανε παιδιά. Πως κρατήθηκε… δεν ξέρω, εγώ δεν θα κρατιόμουν αν ήμουν στη θέση της.

Το παιδί από τον Κολωνό ήταν συνέχεια άρρωστο, όλο πονούσε
«Δεν αποκάλυψε το παιδί τίποτα, το παιδί το είχα εδώ εγώ. Ερχότανε και ήταν συνέχεια άρρωστο: έκλαιγε, “πονάει το κεφάλι μου”, “πονάει η κοιλιά μου”, “πονάει εκείνο”… “Τί έχεις παιδί μου;”. Δεν ήθελε το παιδί να μιλήσει. Το κράταγα εδώ, “μείνε μαζί μου, έλα να πάμε εδώ, έλα εκεί”. Χτύπαγαν τα τηλέφωνα, τα μηνύματα και σηκώνονταν και έφευγε κλαίγοντας. Απλά ανακαλύψαμε όλα αυτά στο τηλέφωνο, στο τηλέφωνο τα βρήκαμε όλα αυτά.

Τα μηνύματα τα είδανε αυτοί που ξέρουνε και τα παιδιά εδώ.. Είδαμε μόνο κάτι μηνύματα, ότι “να μπεις στο μπάνιο να βγάλεις γυμνές φωτογραφίες”, “να βγάλει φωτογραφίες γυμνή και να τις ανεβάσεις”, να του τις στείλει και όχι μόνο το μικρό κορίτσι, να βγάλει και απ’ τις αδερφές του γυμνές και να τις στείλει. Και ζητούσε φωτογραφίες. Δεν ξέρω και το μικρό που είναι 7 χρόνων αν ζητούσε κι από αυτό, αλλά για δυο αδερφές που έχει πιο μεγάλες, ζητούσε φωτογραφίες.

Είδαμε τα μηνύματα τότε και βρίσαμε, δεν ξέραμε καν όμως ποιος είναι. Δεν ξέραμε ποιος είναι, είδαμε τα μηνύματα, τα σβήσαμε, τον πήραμε, τον βρίσαμε, τι να κάνουμε δεν ξέραμε…Τι να πω. Από τη μέση και κάτω έδειχνε τις φωτογραφίες, δεν έδειχνε το πρόσωπο. Στις φωτογραφίες δεν ήταν αυτός γυμνός.

Εγώ είμαι δίπλα στα παιδιά μέρα νύχτα. Δεν τα αφήνω από κοντά, τα προσέχω. Είμαι κοντά στα παιδιά. Τα προσέχουμε τόσο πολύ που… δεν ξέρω πως έγινε αυτό, δεν ξέρω πως έγινε» είπε η γιαγιά για τη φρικιαστική υπόθεση στον Κολωνό.

Στον ανακριτή ο βιαστής από τον Κολωνό
Χθες δόθηκαν στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και οι ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν σε βάρος του 53χρονου και του 42χρονου, που κατηγορούνται για την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης 12χρονου. Πρόκειται για τον Μίχο Ηλία του Παναγιώτη και της Γιασεμής, γεννηθέντα την 30-12-1969 στο Αγρίνιο και τον Σοφιανίδη Ιωάννη του Ευάγγελου και της Ζηνοβίας, γεννηθέντα την 2-1-1980 στη Νίκαια Αττικής. Οι δύο βιαστές θα οδηγηθούν σήμερα στον ανακριτή.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα