Πότε θα ανοίξει το πρώτο κατάστημα της Pepco;

Spread the love

Το Pepco έχει συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών απέναντι σε Jumbo, IKEA ακόμα και Zara. Με παιχνίδια, ρούχα και είδη σπιτιού με τιμή, το ανώτερο, 30 ευρώ, αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν επισκεφτεί το κατάστημα στον Πειραιά. Μέσα στον επόμενο μήνα, η πολωνική αλυσίδα ανοίγει και στο Μαρούσι, στο εμπορικό κέντρο Avenue.

Goboo [CPS] Many GEOs

Μάλιστα, στο Youtube, κυκλοφόρησε και ένα βίντεο με πολλές χιλιάδες views, από το εσωτερικό του καταστήματος, το οποίο ανέβασε μία πελάτισσα και δείχνει μερικά από τα είδη σπιτιού που έχει η νέα αλυσίδα του λιανεμπορίου στην Ελλάδα. Οι τιμές του είναι εξαιρετικά χαμηλές.

Google news

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το τέλος Νοεμβρίου βρίσκει το AVENUE με ένα νέο κατάστημα 380τμ με είδη για όλη την οικογένεια και για το σπίτι, στο 1ο επίπεδο, ενισχύοντας το «value for money» προφίλ του Εμπορικού Κέντρου.

«Ειδικά την περίοδο αυτή που οι καταναλωτές γίνονται ακόμη πιο προσεκτικοί στις οικογενειακές τους δαπάνες, η PEPCO έρχεται να δώσει τη λύση προωθώντας το δικό της μότο: “Νοιώσε την ποιότητα, αγάπησε την τιμή”» αναφέρεται.

Η εύκολη πρόσβαση τόσο στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE, από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής -και όχι μόνο- λόγω της προνομιακής του θέσης πάνω στο κεντρικότερο σημείο της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, όσο και σε όλα τα καταστήματα μέσα στο Εμπορικό Κέντρο, για άτομα κάθε ηλικίας, το καθιστούν ιδανικό σημείο για το νέο κατάστημα Pepco, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Σημειωτέον ότι η Ελλάδα είναι η 17η αγορά στην οποία λειτουργεί η PEPCO προσφέροντας τόσο είδη για το σπίτι όσο και ρουχισμό για όλη την οικογένεια, από περίπου 500 κατηγορίες, όλα σε οικονομικές τιμές.

Τι πουλάει το Pepco
Η Pepco προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανήκουν σε περίπου 500 κατηγορίες. Τα ρούχα και τα υποδήματα αποτελούν περίπου το 60% του διαθέσιμου εμπορεύματος της αλυσίδας, ενώ το υπόλοιπο ποσοστό καλύπτουν είδη για τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση του σπιτιού και άλλα προϊόντα, όπως παιχνίδια.

Πέρα από τα προϊόντα που πωλούνται ως μέρος του σταθερού εμπορεύματος, η αλυσίδα προσφέρει επίσης ειδικές περιορισμένες συλλογές, προϊόντα με ειδική άδεια χρήσης, π.χ. Disney, Warner Bros, Universal και εποχιακές προσφορές, όπως για παράδειγμα, σχολικά ή χριστουγεννιάτικα είδη.

Πού έχει καταστήματα η Pepco στην Ελλάδα
Το πρώτο κατάστημα συνολικής επιφάνειας 500 τ.μ. ξεκίνησε στο Piraeus Retail Park της Trade Estates, στην Πειραιώς 86 στον Πειραιά.

Το δεύτερο κατάστημα της αλυσίδας θα ανοίξει αυτή την εβδομάδα στην Πέτρου Ράλλη 97 στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, με τον προγραμματισμό της εταιρείας να περιλαμβάνει ένα τρίτο κατάστημα στην Αττική, και συγκεκριμένα στο Μαρούσι, όπως ήδη ανακοινώθηκε.

Ένα ακόμα θα ανοίξει στη Λάρισα και δύο στη Θεσσαλονίκη. Μέχρι τέλος του έτους η Pepco θα διαθέτει στην ελληνικά αγορά 10 καταστήματα με το δίκτυο να διευρύνεται συνεχώς καθώς η εταιρεία βρίσκεται στην τελική φάση για να υπογράψει μισθωτήρια για νέα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελλάδα γίνεται η 17η ευρωπαϊκή αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η Pepco. Η αλυσίδα λειτουργεί επί του παρόντος τα καταστήματά της από την Εσθονία στο βόρειο τμήμα της Ευρώπης, την Ιταλία στο νότο και από την Ισπανία στα δυτικά, τη Βουλγαρία στα ανατολικά, ενώ το φθινόπωρο του 2021 επέκτεινε την παρουσία της μπαίνοντας με επιτυχία στην αυστριακή αγορά με την επόμενη χώρα να είναι η Γερμανία.

Επί του παρόντος, η Pepco απασχολεί 24.000 εργαζόμενους σε 17 ευρωπαϊκές χώρες. Το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην ελληνική αγορά, με σχέδια για πρόσληψη περισσότερων από 150 εργαζομένων στην Ελλάδα κατά τον πρώτο χρόνο παρουσίας της, επικυρώνει περαιτέρω τη θέση της Pepco ως μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες δημιουργίας θέσεων εργασίας στο φυσικό λιανικό εμπόριο.

Με την είσοδο στην Ελλάδα, η επέκταση ολόκληρου του Ομίλου Pepco, ο οποίος λειτουργεί επίσης τις επιχειρήσεις εκπτωτικού λιανικού εμπορίου (Poundland στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και Dealz στην Ισπανία και την Πολωνία) θα φτάσει συνολικά τις 20 αγορές δραστηριοποίησης.

Με περισσότερα από 18 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης, η Pepco εξυπηρετεί πλέον πάνω από 20 εκατομμύρια πελάτες τον μήνα, προσφέροντας στις χαμηλότερες τιμές, ρούχα για όλη την οικογένεια, είδη οικιακής χρήσης και παιχνίδια. Με την έδρα της στο Πόζναν της Πολωνίας, η εταιρεία απασχολεί περίπου 24.000 υπαλλήλους σε 17 χώρες σε όλη την Ευρώπη.

Τα πρώτα 14 καταστήματα Pepco άνοιξαν στην Πολωνία το 2004. Η Pepco επεκτάθηκε στην Τσεχία και τη Σλοβακία το 2013 και μεταξύ 2015 και 2017 άνοιξε καταστήματα στην Κροατία, την Ουγγαρία, τη Λιθουανία, τη Ρουμανία και τη Σλοβενία.

Από το 2018 έχουν ανοίξει καταστήματα σε Λετονία, Εσθονία, Βουλγαρία, Ιταλία, Σερβία, Ισπανία, Αυστρία και Γερμανία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα