Δωρεάν ιατρικές προληπικές και διαγνωστικές εξετάσεις γίνονται στην Νέα Σμύρνη.

Spread the love

Κατά την διάρκειά της εβδομάδας υγείας και πρόληψης οποιοσδήποτε πολίτης της Νέας Σμύρνης μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.
Για 4η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στο Δήμο Νέας Σμύρνης ο θεσμός της Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης. Κατά την διάρκειά της οποιοσδήποτε πολίτης μπορεί να πραγματοποιήσει πλήθος δωρεάν ιατρικών προληπτικών και διαγνωστικών εξετάσεων για την προάσπιση της σωματικής και ψυχικής του υγείας.

ChicMe WW

Παράλληλα διακεκριμένοι Υγειονομικοί Επιστήμονες – Ομιλητές συμμετέχουν σε Θεματικές Ημερίδες ενημερώνοντας τους πολίτες σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα δωρεάν πλέγμα ασφάλειας που σώζει ζωές.

Google news

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Τζουλάκης Σταύρος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα Δεληγιάννη Κλαίρη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κούπας Ευστάθιος και κα Βαμβουρέλη Μαρία, ο Πρόεδρος των ΚΑΠΗ κ. Λαρίσσης Γεώργιος, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Χρηστάκης Μιχάλης, Εκπρόσωποι όμορων Δήμων του Νοτίου Τομέα κ.ά.

Την έναρξη της 4ης Εβδομάδας Υγείας και Πρόληψης κήρυξε ο κ. Πατούλης Γεώργιος, Περιφερειάρχης Αττικής.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Αλληλεγγύης κ. Γιατζίδης Παναγιώτης δήλωσε:

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους συμμετέχοντες στην 4η Εβδομάδα Υγείας και Πρόληψης, τους γιατρούς των Δημοτικών Ιατρείων, τα Ιατρικά Διαγνωστικά Κέντρα, τους Υγειονομικούς Επιστήμονες, τα στελέχη της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Νέας Σμύρνης και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ το ΚΕΠ Υγείας, το ΕΔΔΥΠΠΥ, την Περιφέρεια Αττικής και τον Περιφερειάρχη κ. Πατούλη για την υποστήριξή τους στην όλη προσπάθειά μας.

Η συμμετοχή των πολιτών της Νέας Σμύρνης είναι μεγάλη, γεγονός το οποίο μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη περισσότερες δράσεις και προγράμματα για την προάσπιση της υγείας τους. Επιδιώκουμε να κάνουμε τη Νέα Σμύρνη μια υγιή πόλη με υγιείς κατοίκους που να τους χαρακτηρίζει όχι μόνο η μακροζωία, αλλά και η ευζωία».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα