Οι φίλαθλοι από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ Σεπολίων – Κολωνού έγραψαν συνθήματα οργής στο μαγαζί του 53χρονου βιαστή.

Spread the love

Φίλαθλοι από τον σύνδεσμο της ΑΕΚ Σεπολίων – Κολωνού βρέθηκαν στο σημείο όπου διατηρεί κατάστημα ο 53χρονος παιδόφιλος βιαστής και έγραψαν συνθήματα στην πόρτα του μαγαζιού. «Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά. Φόλα στους βιαστές», έγραφαν τα συνθήματα πάνω στα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος ενώ η υπογραφή έλεγε Original 21 Σεπόλια-Κολωνός.

Atlas VPN

Σεπόλια: Ποιος είναι ο 53χρονος που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε τη 12χρονη

Google news

Ο 53χρονος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη για 50 έως 70 ευρώ, ήταν υπεράνω πάσης υποψίας, όπως λένε άνθρωποι από τα Σεπόλια, όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά. Οικογενειάρχης, ψάλτης, καλός χριστιανός, φιλόζωος, φιλάνθρωπος, πολιτευόμενος και πολυφωτογραφημένος με πολιτικούς, ηθοποιούς και ιερείς. Μέλος της Νέας Δημοκρατίας που διαγράφηκε μόλις αποκαλύφθηκε η φρίκη που φέρεται να έζησε για μήνες στα χέρια του η 12χρονη, όπως ανακοίνωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. «Πράγματι, ο συγκεκριμένος έχει διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι σε αναστολή ήδη. Είναι αυτονόητα πράγματα αυτά», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Ενας άνθρωπος υπεράνω πάσης υποψίας, τον οποίο, όμως, είχαν δει αρκετοί στα Σεπόλια να είναι αρκετά διαχυτικός με τη 12χρονη. «Τη χάιδευε και την είχε αγκαλιά στα πόδια», καταγγέλλουν άνθρωποι που μένουν κοντά στο κατάστημα του 53χρονου στα Σεπόλια. Μάλιστα, όλοι απορούσαν πως ο 53χρονος κατάφερε από ένα μικρό κατάστημα να κάνει αγαθοεργίες, φιλανθρωπίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις στο σπίτι του. «Είχε πολύ καλές φιλίες και διασυνδέσεις κι όταν κάνει ένας άνθρωπος φιλανθρωπίες, δωρεές, βοηθάει, όλα αυτά από πού τα έβγαζε, από το μίνι μάρκετ;», διερωτώνται οι γείτονές του στα Σεπόλια.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα