Προσφορές 1+1 για πτήσεις του Νοεμβρίου έβγαλε η Aegean.

Spread the love

Η προσφορά αφορά σε όλες τις απευθείας και με ενδιάμεσο σταθμό πτήσεις προς όλους τους προορισμούς εξωτερικού και εσωτερικού. Ισχύει για πτήσεις μετ’ επιστροφής, που εκτελούνται από την AEGEAN και την Olympic Air. Εξαιρούνται όλες οι πτήσεις κοινού κωδικού.

Cafago WW

Η χρήση της προσφοράς θα πραγματοποιείται όταν ο κωδικός ONEPLUSONE εισαχθεί στο πεδίο “Εκπτωτικός Κωδικός” που εμφανίζεται στη φόρμα κράτησης και δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη προσφορά. Μόνο ένας εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε κράτηση και ισχύει μόνο σε περίπτωση που υπάρχουν 2 επιβάτες σε αυτή. Σε περίπτωση που ο αριθμός των επιβατών είναι ένας ή περισσότεροι από δυο, ο εκπτωτικός κωδικός δεν θα ισχύει. O εκπτωτικός κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά και είναι συνδεδεμένος με το email του παραλήπτη αυτής της προσφοράς.

Google news

Η έκπτωση της προσφοράς δεν αφορά στους φόρους.

Ο εκπτωτικός κωδικός ισχύει για συναλλαγές σε Ευρώ (€). Σε περίπτωση ακύρωσης των εισιτηρίων, εφαρμόζεται πολιτική επιστροφής χρημάτων ανάλογα με την κατηγορία ναύλου. Οι αλλαγές των εισιτηρίων επιτρέπονται σύμφωνα με τους κανονισμούς του εκάστοτε ναύλου. Η προσφορά αφορά σε ναύλους Economy και Business class και λήγει στις 19/10/2022 23:59 ώρα Ελλάδας.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα