Η Ελένη Μενεγάκη μιλάει για μια ξεκαρδιστική στιγμή που είχε συμβεί στα 25 της.

Spread the love

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Κυριακής (9/10) το Fishy, με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

ChicMe WW

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής έκανε πρώτη στάση στην Άνδρο και εκεί υποδέχθηκε την Ελένη Μενεγάκη.

Google news

Μετά την περιπέτειά τους στη θάλασσα οι δυο τους κουβέντιασαν απολαμβάνοντας το φαγητό τους.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης θέλησε να μάθει το backstory πίσω από την ερώτηση για τον λούτσο, ένα ψάρι που αγνοούσε η Ελένη Μενεγάκη.

«Αυτό το ψάρι δεν το ήξερα μέχρι που το είχε μαγειρέψει τότε η κα Βέφα Αλεξιάδου. Τι να ξέρω κι εγώ τότε, 25 χρονών… Τι ψάρια να ξέρω, τα πιο γνωστά! Ούτε είχα δώσει σημασία όταν το μαγείρεψε η κα Βέφα! Είχα κάνει την ερώτηση, μου φάνηκε αστείο. Όταν ήρθε καλεσμένος ο Θέμος Αναστασιάδης ένα μήνα μετά περίπου, ήρθε φέρνοντας μία σακούλα με ένα λούτσο και λέει “να τος, Ελένη, αυτός είναι! Αυτός που αναρωτιόσουν!”», σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη γελώντας.

«Ακόμα και σήμερα ξεκαρδίζομαι με οτιδήποτε έχει να κάνει πιο πειραγμένο. Τότε; Τότε νόμιζα πως μιλούσε μόνος του στην εκπομπή, εγώ δεν πρέπει να του έκανα μισή ερώτηση! Έμεινε, 20 χρόνια τώρα ο λούτσος έχει γράψει ιστορία!», συνέχισε η παρουσιάστρια.

Η Άνδρος και η μητρότητα
Η Ελένη Μενεγάκη πήγε για πρώτη φορά στην Άνδρο ξαφνικά, πριν από 13 χρόνια, και εκεί βρήκε τη γαλήνη και την ηρεμία που αναζητούσε.

Στη συνέχεια η παρουσιάστρια μίλησε για το κεφάλαιο μητρότητα.

«Στο πρώτο παιδί είναι όλα καινούργια. Είσαι άπειρος, δοκιμάζεσαι, κάνεις περισσότερα λάθη. Όμως από την άλλη, όσο διάστημα είσαι με το πρώτο παιδί, παίρνει όλη αυτή την αγάπη. Ως γονιός, μεγαλώνοντας εσύ ο ίδιος και μεγαλώνοντας ένα παιδί, εξελίσσεσαι και γίνεσαι καλύτερος. Μέσα από τα λάθη μας προχωράμε», δήλωσε.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στον Γιάννη Τσιμιτσέλη πως ήθελε να συνδυάσει καριέρα και οικογένεια.

«Υπήρχαν προφανώς στιγμές που ζορίστηκα παραπάνω, αλλά νομίζω εν τέλει αν θες κάτι πολύ μπορείς να το παλέψεις. Μπορεί να μην το καταφέρεις… Ίσως να είχα καλές συνθήκες. Είχα βοήθεια, είχα τη μαμά μου συνέχεια, που για μένα ήταν πολύ σημαντικό. Είχα ασφάλεια», είπε.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα