Μητέρα προειδοποιεί για την καινούργια ταινία… Hocus Pocus 2.

Spread the love

HΤζέιμι Γκουτς μια μαμά από το Τέξας, έχει γίνει viral αφού προειδοποιεί τους γονείς να μην επιτρέψουν στα παιδιά τους να παρακολουθήσουν το σίκουελ του Hocus Pocus γιατί προφανώς θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως αν το κάνουν.

Hekka

Η ταινία «Hocus Pocus 2» ξεκίνησε να μεταδίδεται στις 30 Σεπτεμβρίου στο Disney+.

Google news

Σεναριακά οι αδελφές Σάντερσον, Μπέτι Μίντλερ, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κάθι Νατζίμι, επιστρέφουν πεινασμένες για παιδιά αλλά μέσα από μια κωμική οπτική.

Η Γκουτς ωστόσο δεν πείστηκε. Πρώτα προειδοποίησε τους γονείς για την ταινία στα social media και στη συνέχεια παραχώρησε στο τοπικό θυγατρικό δίκτυο του CBS στο Τέξας, KWTX, μια συνέντευξη που έγινε πλέον viral.

«Το χειρότερο σενάριο είναι ότι εξαπολύεις την κόλαση στα παιδιά σου και στο σπίτι σου», είπε. «Ολόκληρη η ταινία βασίζεται σε μάγισσες που μαζεύουν παιδιά για θυσίες αίματος».

«Μην δείτε αυτή την ταινία», συνέχισε. «Όλοι πιστεύουν ότι είναι ψεύτικο και αθώο σκηνικό, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν οποιοδήποτε ξόρκι θέλουν, οτιδήποτε μπορεί να μπαίνει μέσα από αυτήν την οθόνη της τηλεόρασης στο σπίτι σας».

Εξήγησε ακόμα ότι η οικογένειά της «δεν γιορτάζει το Halloween εδώ και περίπου τέσσερα ή πέντε χρόνια» επειδή «η σκέψη να εκθέσει τα παιδιά της στο σκοτάδι» την κάνουν να υποφέρει.

«Νομίζω ότι πηγαίνει πιο πέρα από μια απλή κινηματογραφική ταινία, πηγαίνει πιο μακριά από το Halloween, είναι κάτι που διαρκεί όλο το χρόνο, πρέπει συνεχώς να είμαστε προσεκτικοί με το τι καταναλώνουμε, μέσω της τηλεόρασης και τι μηνύματα στέλνουμε », είπε η Γκουτς.

Υποστηρίζει δε, ότι όσα δείχνει η τηλεόραση γίνονται στην πραγματική ζωή.

«Πιστεύω ότι αυτά που βλέπουμε στην οθόνη, έχουν εκδηλωθεί στην πραγματική ζωή και τότε σκέφτομαι «Θεέ μου, τι ειδα;»».

Η Disney ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι το «Hocus Pocus 2» σημείωσε νέο ρεκόρ στο Disney+ ως η πρωτότυπη ταινία με τις περισσότερες προβολές κατά τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας της.

Τη viral συνέντευξη του Γκουτς σχολίασε και η κωμικός Blaire Erskine με το βίντεο της να συγκεντρώνει 2,7 εκατομμύρια προβολές στο Twitter.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα