90χρονος στην Φθιώτιδα, κέρασε το καφενείο συγχωριανούς του στο καφενείο, τους κάλεσε στην κηδεία του και αυτοκτόνησε!

Spread the love

Ένα απίστευτο περιστατικό με θλιβερό πρωταγωνιστή έναν 90χρονο συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στο Παλαιοχώρι Δωριέων στη Φθιώτιδα.

Lightinthebox WW

Ο ηλικιωμένος, που διέμενε στο ορεινό χωριό του Δήμου Αμφίκλειας-Ελάτειας, φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά προβλήματα. Ήταν ένας πολύ καλός και αξιοπρεπής άνθρωπος, ο οποίος, όμως, έφτασε να κάνει το απονενοημένο διάβημα.

Google news

Όπως αναφέρουν μαρτυρίες των συγχωριανών του, το πρωί της Παρασκευής ο 90χρονος πήγε στο καφενείο του χωριού και κέρασε τους πάντες. Καθώς έφευγε, ρώτησε τους συγχωριανούς του αν θα πάνε στην κηδεία του, με όσους βρίσκονταν εκεί να τον πειράζουν, μη πιστεύοντας ότι μιλούσε σοβαρά!

Δυστυχώς, ο 90χρονος είχε πάρει την απόφασή του και ειδοποίησε μάλιστα και κάποιους συγγενείς του, καλώντας τους επίσης στην κηδεία του! Πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν σοβαρολογούσε, ο ηλικιωμένος έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο σπίτι, όπου διέμενε μόνος του.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης, που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα