Μπελά βρήκε η Kim Kardashian.

Spread the love

Σε μπελάδες μπήκε η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς προχώρησε σε διαφήμιση κρυπτονομίσματος χωρίς να αποκαλύψει ότι είχε πληρωθεί για να το κάνει.

Blackshark WW

Η Κιμ Καρντάσιαν συμφώνησε να πληρώσει 1,26 εκατ. δολάρια για να διευθετήσει τις κατηγορίες της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (SEC) ότι προώθησε ένα κρυπτονόμισμα στο Instagram χωρίς να αποκαλύψει ότι είχε πληρωθεί 250.000 δολάρια για να το κάνει.

Google news

Η SEC είπε τη Δευτέρα ότι η τηλεοπτική σταρ και επιχειρηματίας συμφώνησε να συνεργαστεί με την εν εξελίξει έρευνα. Από την πλευρά της, η Καρντάσιαν ούτε παραδέχτηκε ούτε διέψευσε τα ευρήματα της ρυθμιστικής αρχής, όπως ανέφερε η SEC.

Η ανάρτηση της Kardashian στο Instagram περιείχε έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο EthereumMax, ο οποίος παρείχε οδηγίες σε πιθανούς επενδυτές.

«… Κάθε διασημότητα ή άλλο άτομο […] πρέπει να αποκαλύψει τη φύση, την πηγή και το ποσό της αποζημίωσης που έλαβε σε αντάλλαγμα για την προώθηση» δήλωσε ο Gurbir Grewal, διευθυντής του τμήματος επιβολής της SEC. «Αυτή η περίπτωση είναι μια υπενθύμιση ότι, όταν διασημότητες ή influencers υποστηρίζουν επενδυτικές ευκαιρίες, συμπεριλαμβανομένων των τίτλων κρυπτογραφικών περιουσιακών στοιχείων, δεν σημαίνει ότι αυτά τα επενδυτικά προϊόντα είναι κατάλληλα για όλους τους επενδυτές», πρόσθεσε.

Η Κιμ Καρντάσιαν συμφώνησε να μην προωθήσει κρυπτονομίσματα για τρία χρόνια.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα