Γιατρός εξηγεί τους λόγους γιατί αυξάνονται συνεχώς οι πλαστικές στο αιδοίο.

Spread the love

Ο Dr. Umberto Tozzi, ο οποίος εξειδικεύεται σε χειρουργικές επεμβάσεις στο αιδοίο, έχει χειρουργήσει πάνω από 300 γυναίκες στην καριέρα του.

Hekka

Και το έργο του βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και τη σεξουαλική ζωή των «πολύ ντροπαλών» πελατισσών του – οι οποίες ως επί το πλείστον αδημονούν να χειρουργηθούν για αισθητικούς σκοπούς.

Google news

«Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις ασυμμετρίας και κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, προσπαθώ να το πετύχω», εξήγησε στο NeedToKnow.Online. «Θέλουν μια φυσική όψη, μόνο και μόνο για να είναι σαν όλες τις υπόλοιπες».

Ο πλαστικός χειρουργός, ευρύτερα γνωστός ως ο «designer vagina» expert, βλέπει συνήθως 30 έως 50 ασθενείς το χρόνο.

Η παραδοχή του Tozzi έρχεται καθώς οι «designer vaginas» έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα λόγω των στενών ρούχων όπως τα κολάν. Ένας άλλος γιατρός αποκάλυψε πρόσφατα ότι είδε την ζήτηση για χειρουργικές επεμβάσεις στο αιδοίο να διπλασιάζονται τους τελευταίους μήνες.

Ωστόσο δήλωσε ότι η πλειονότητα των περιπτώσεων που αντιμετωπίζει είναι είτε γυναίκες που συχνά παραιτούνται από το σεξ επειδή δεν τους αρέσει η όψη του κόλπου τους είτε μοντέλα μαγιό και εσωρούχων που θέλουν να ωραιοποιήσουν τα γεννητικά τους όργανα για επαγγελματικούς σκοπούς.

«Συνήθως, πρόκειται για πολύ ντροπαλές ασθενείς που δεν είχαν ποτέ σεξουαλική επαφή μόνο και μόνο επειδή ντρέπονται να δείξουν τον εαυτό τους στους άλλους», λέει ο Tozzi, προσθέτοντας ότι ο ίδιος ομορφαίνει το εξωτερικό του κόλπου για να του δώσει μια πιο «φυσική» και «ελκυστική» όψη.

Το κόστος της χειρουργικής επέμβασης συμμετρίας είναι περίπου 1.400 δολάρια.

«Σε άλλες περιπτώσεις, πρόκειται για μοντέλα που δυσκολεύονται να κάνουν τη δουλειά τους με μαγιό ή εσώρουχα επειδή η περιοχή είναι εμφανής», συνέχισε.

Designer vagina: Οι πλαστικές στο αιδοίο αυξάνονται διαρκώς και γιατρός εξηγεί τους λόγους

Ωστόσο, σε άλλες περιπτώσεις, κάποιες γυναίκες που τον επισκέπτονται, συνήθως ηλικιωμένες και οι τρανς, έρχονται σε εκείνον για βοήθεια στη μείωση του πόνου που σχετίζεται με τα χείλη.

«Υπάρχουν επίσης ασθενείς που βιώνουν ερεθισμό και λειτουργικά προβλήματα», εξηγεί ο Tozzi.

Κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης, αφαιρεί συνήθως 3 έως 6 εκατοστά ιστού από τα χείλη.

Και μερικές φορές η διαδικασία συνοδεύεται από απόκρυψη του μισητού «camel toe» – ένα συχνά αντιαισθητικό αποτέλεσμα που δημιουργείται από στενά ρούχα, το οποίο τραβά την προσοχή στον καβάλο μιας γυναίκας.

Σε ηλικιωμένες και τρανς ασθενείς, ανανεώνει τα πτερύγια του κόλπου με ουσίες που βοηθούν να φαίνεται το δέρμα πιο γεμάτο.

«Κάνω χειρουργική επέμβαση στα μεγάλα χείλη συνήθως σε ηλικιωμένες ασθενείς, για να αυξήσω τον όγκο τους», εξηγεί ο γιατρός, σημειώνοντας ότι τα χείλη μπορεί να διογκωθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή λόγω ορμονικών και γενετικών παραγόντων.

«Έχω κάνει αυτή την επέμβαση και σε τρανς γυναίκες», προσθέτει. «Μου ζητούν να βελτιώσω την όψη στα μεγάλα χείλη, τα οποία είναι συνήθως άδεια στις τρανς γυναίκες και στις ηλικιωμένες».

Designer vagina: Οι πλαστικές στο αιδοίο αυξάνονται διαρκώς και γιατρός εξηγεί τους λόγους

Ο Dr. Umberto Tozzi μπορεί να επαναφέρει το αιδοίο στην πιο νεανική του κατάσταση.

«Κάνω βιοδιέγερση του κόλπου με βελόνα, για την κολπική ξηρότητα μετά την εμμηνόπαυση/κλιμακτήριο», λέει πριν αναφερθεί στις βελτιωτικά για το σεξ οφέλη των επεμβάσεων.

«Τα οφέλη είναι κυρίως αισθητικά, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν οι πελάτισσες είναι μεγάλες, δημιουργούν σημαντικές δυσκολίες κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής δραστηριότητας», τονίζει.

Σε κάθε περίπτωση, διαβεβαιώνει ότι η χειρουργική επέμβαση είναι ασφαλής. Ωστόσο, προειδοποιεί για κίνδυνο αιμορραγίας και δημιουργίας ουλών αν δεν αποφευχθεί η σεξουαλική δραστηριότητα για 20 ημέρες μετά την επέμβαση ή αν η περιοχή δεν απολυμαίνεται τακτικά.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα