Αυτά είναι τα πρώτα πατατάκια με γεύση… αιδοίου.

Spread the love

Η τιμή τους είναι 9,99 ευρώ και ήδη έχουν προκαλέσει πανικό για την τσάντα.

Tomtop WW

Ποια γεύση σας αρέσει περισσότερο; Σε κάποιους αρέσουν τα παστά πατατάκια, σε κάποιους η ρίγανη και το πιο… περίεργο είναι η πάπρικα; Μιλάμε για θαύματα; Λοιπόν, μάλλον για αυτόν τον τύπο ανθρώπων, ήρθε η ώρα για μια αλλαγή. Δοκιμάστε κάτι πιο…ανθρώπινο. Θερμότερος. πιο σέξι. Γι’ αυτό το φρόντισε η λιθουανική εταιρεία Chazz, η οποία τράβηξε τα βλέμματα των λάτρεις της πατάτας με μια πτώση.

Google news

Κυκλοφόρησε τα πρώτα της πατατάκια με γεύση αιδοίου και έκανε θραύση στη Λιθουανία. Και όχι μόνο αυτό. «Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που έγινε τα τελευταία χρόνια, οι millennials κάνουν τρεις φορές λιγότερο σεξ από τους γονείς τους», λέει το σλόγκαν του πιο αμφιλεγόμενου προϊόντος της εταιρείας που μόλις κυκλοφόρησε. Ο λόγος που απελευθερώνεται αυτή η γεύση είναι για να βοηθήσει τους νέους να ξεπεράσουν τα όρια, να ερωτευτούν, να κάνουν σεξ και να ξεπεράσουν τους γονείς τους. Όλα αυτά με πατατάκια; Ναι, υπάρχει ο κύριος Τσιπς.

«Μόλις τα δοκιμάσετε, θα θυμηθείτε τις ερωτικές σας περιπέτειες, τις πρώτες σας αγάπες…», κατέληξε η ανακοίνωση της εταιρείας. Όπως ήταν αναμενόμενο, η περιέργεια και η όρεξη του κόσμου για πατατάκια πυροδότησε πανικό στις παραγγελίες: “Λάβετε υπόψη ότι λόγω του όγκου των παραγγελιών, η αποστολή θα διαρκέσει 5-10 εργάσιμες ημέρες. Εξάλλου, θα πρέπει να περιμένετε κάτι που θα σας κάνει πολύ χαρούμενους.” Γεγονότα, η αρκετά υψηλή τιμή (9,99 ευρώ) δεν φαίνεται να αποτρέπει την αγορά των μαζών.

Ποιος δεν θέλει να το γευτεί; Τα τσιπς με γεύση αιδοίου αποτελούν τον τέλειο σύντροφο, ανεβάζοντας την έννοια της απόλαυσης στο υψηλότερο επίπεδο. Γυναίκα και φαγητό σε συσκευασία. Είτε εργάζεστε στο γραφείο, εργάζεστε στον κινηματογράφο ή κάνετε μια απογευματινή βόλτα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας παιχνίδι.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα