Καταγγελία για ασέλγεια έκανε Αγγλίδα τουρίστρια μέσα σε ταξί στην Ρόδο.

Spread the love

Μια νέα καταγγελία για ασέλγεια έρχεται από τη Ρόδο .
Μία αγγλίδα τουρίστρια περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα φρικιαστικά έζησε μέσα στο ταξί που είχε πάρει, για να γυρίσει στο ξενοδοχείο της, μετά από νυχτερινή διασκέδαση.

Hekka

Η τουρίστρια μπήκε σε ταξί μαζί με έναν άγνωστο άνδρα που είχε γνωρίσει σε ένα μπαρ στη Λίνδο της Ρόδου. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ασέλγησε σε βάρος της παρά τη θέλησή της ενώ βρίσκονταν πίσω στο κάθισμα του οχήματος.

Google news

Όπως κατήγγειλε η νεαρή στους αστυνομικούς της Α’ Διεύθυνσης Δωδεκανήσου, διασκέδασε στο μπαρ σε κοινή παρέα με τον άγνωστο και, λίγο μετά το 1.30′ τα ξημερώματα της Τετάρτης, έφυγε μαζί με την κατεύθυνση προς το ξενοδοχείο όπου διέμενε εκείνη στους Πεύκους. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε, κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο δράστης που καθόταν δίπλα της στο πίσω κάθισμα έβαλε το χέρι του από το σορτς της και την θέλησε.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν την Εισαγγελία Ρόδου που παρήγγειλε να εξεταστεί η τουρισμός από την ιατροδικαστή. Στο μεταξύ, αναζητούν τον οδηγό του ταξί για να του πάρουν κατάθεση, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστου για προσβολή της γενετής αξιοπρέπειας της 32χρονης.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα