Για την ζωή του παλεύει 16χρονος νεαρός που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Spread the love

Στιγμές αγωνίας ζουν -εκτός από την οικογένεια- οι συμμαθητές και οι καθηγητές του 16χρονου που παρασύρθηκε από υπηρεσιακό όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας στην περιοχή των Αμπελοκήπων, στη Θεσσαλονίκη, ενώ το τμήμα του μάλιστα προχώρησε στην αναστολή των μαθημάτων, την Παρασκευή.
«Σκεφτόμουν πως ενώ εχθές καθόταν μαζί μας στο παγκάκι σήμερα είναι στο νοσοκομείο και χαροπαλεύει κυριολεκτικά για την ζωή του».

Dresslily WW

Με αυτά τα λόγια η Άννα Π, συμμαθήτρια του 16χρονου νεαρού, η είδηση του ατυχήματος μούδιασε το 2ο ΓΕΛ Σταυρούπολης, υπογραμμίζοντας την αγωνία που επικρατούσε.

Google news

«Για το ατύχημα μάθαμε από τους καθηγητές μας, αλλά και από άρθρα που δημοσιεύτηκαν τη μέρα που έγινε το ατύχημα -δεν ξέραμε όμως ότι αφορούσε τον Μ.- και επικρατούσε μια αγωνία για την κατάσταση του όλη την μέρα».

Όπως σημειώνει η ίδια, οι συμμαθητές του ενημερώθηκαν ότι το τμήμα του 16χρονου ανέστειλε τα μαθήματα. «Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, έκλαιγαν όλοι. Οι καθηγητές προφανώς και ήταν συντετριμμένοι και μερικοί ανέφεραν πως ακόμα και αν δεν τον είχαν ως μαθητή τους, ήξεραν πως ήταν κάλο και αγνό παιδί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ποια η κατάσταση υγείας του 16χρονου

Σύμφωνα με το ThessToday.gr το 16χρονο παιδί που παρασύρθηκε από διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα της ΕΛΑΣ επί της 28ης Οκτωβρίου με Δενδροποτάμου το μεσημέρι της Πέμπτης στις 15.00, βρίσκεται ακόμη σε ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.

Η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη κατάσταση, φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ μάλιστα υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος χτύπησε με σφοδρότητα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου που ανήκει στην Ελληνική Αστυνομία.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα