Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την εκπομπή Happy Traveller.

Spread the love

Μπορεί η τηλεθέαση λίγο μετά την πρεμιέρα να κυμάνθηκε… χαμηλά (δείτε εδώ πόσο έκανε) αλλά ο Ευτύχης Μπλέτσας και το Happy Traveller έρχονται αυτό το Σάββατο 24/9 με νέο επεισόδιο. Στο πλευρό του ως συνήθως το στήριγμά του, η σύζυγός του, Ηλέκτρα.

Ο Μπλέτσας με την οικογένειά του στις Σεϋχέλλες
Το ταξίδι στον επίγειο παράδεισο των Σεϋχελλών συνεχίζεται και το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου. Σε αυτό το επεισόδιο, ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα μπαίνουν σε καταμαράν για να πάνε στα άλλα δύο μεγάλα νησιά του αρχιπελάγους των Σεϋχελλών και βλέπουν τις 2 καλύτερες παραλίες της χώρας που άνετα μπορούν να μπουν στη λίστα με τις 10 καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Google news

Στο νησί Praslin, που είναι το δεύτερο μεγαλύτερο κατοικημένο νησί στις Σεϋχέλλες, επισκέπτονται την παραλία Lazio και από εκεί περπατούν μία ώρα μέσα στη ζούγκλα για να φτάσουν στην εξωτική παραλία Georgette που ίσως να είναι και η πιο ειδυλλιακή εξωτική παραλία που έχουν δει ποτέ! Στη συνέχεια, με το αυτοκίνητο πηγαίνουν σε άλλα σημεία του νησιού και ειδικά στο κέντρο του νησιού στο μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές παρθένο δάσος της χώρας που αποτελεί ένα εθνικό πάρκο με πλούσια και σπάνια χλωρίδα και πανίδα.

Το ταξίδι τους συνεχίζεται στο νησί La Digue, όπου δεν κυκλοφορούν αυτοκίνητα και οι μετακινήσεις γίνονται με ποδήλατο. Εκεί πηγαίνουν να δουν έναν ιστορικό χώρο με έναν τεράστιο μονόλιθο αλλά και φυτείες βανίλιας. Η παραλία, που επισκέπτονται στη συνέχεια, η Source d’ Argent, είναι με διαφορά η πιο φωτογραφημένη παραλία στις Σεϋχέλλες, αφού το καταπράσινο τοπίο με την χρυσή άμμο, τα γαλαζοπράσινα νερά και τους τεράστιους γρανιτένιους βράχους είναι εντυπωσιακό. Σ’ αυτό το νησί, βλέπουν και τις γιγάντιες χελώνες των Σεϋχελλών.

Το δεύτερο επεισόδιο στις Σεϋχέλλες, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 17.00 μας μεταφέρει σε τροπικούς ρυθμούς, δαντελωτές παραλίες και καταγάλανα νερά. Και το ταξίδι στον εξωτικό αυτό προορισμό συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα.


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο