Όλα τα εισητήρια για να φύγεις από την Μόσχα… εξαφανίστηκαν.

Spread the love

Η ανακοίνωση του Πούτιν για ένα μερικό σχέδιο έχει αναστατώσει τη Ρωσία.
Οι πτήσεις απλής μετάβασης από τη Ρωσία σήμερα εξαντλήθηκαν γρήγορα αφού ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανακοίνωσε μερική κινητοποίηση.

Ο Πούτιν ανακοίνωσε την άμεση κλήση 300.000 εφέδρων σε μια τηλεοπτική ομιλία νωρίς σήμερα το πρωί, πυροδοτώντας φόβους ότι δεν θα επιτραπεί σε άνδρες σε ηλικία μάχης να φύγουν από τη Ρωσία.

Google news

Ποιοι θα προσληφθούν;
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου είπε ότι η στράτευση θα περιοριστεί σε όσους έχουν επαγγελματική στρατιωτική εμπειρία και δεν θα προσληφθούν φοιτητές και μόνο στρατεύσιμοι.

Οι απευθείας πτήσεις από τη Μόσχα προς την Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας και το Ερεβάν της Αρμενίας, και οι δύο προορισμοί χωρίς βίζα για τους Ρώσους, εξαντλήθηκαν σήμερα, σύμφωνα με την Aviasales.

Η τιμή αυξήθηκε
Ορισμένες απευθείας πτήσεις, συμπεριλαμβανομένης της Μόσχας προς την Τιφλίδα, δεν είναι επίσης διαθέσιμες, ενώ η φθηνότερη πτήση από τη ρωσική πρωτεύουσα προς το Ντουμπάι κοστίζει περισσότερα από 300.000 ρούβλια (περίπου 5.000 $), περίπου πέντε φορές τον μέσο μηνιαίο μισθό στη Ρωσία.

τι ανακοίνωσε η Λετονία
Η Λετονία, ένα κράτος μέλος της ΕΕ που συνορεύει με τη Ρωσία, ανακοίνωσε επίσης σήμερα ότι δεν θα προσφέρει άσυλο σε Ρώσους που θέλουν να αποφύγουν τη στράτευση, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Έντγκαρς Λίνκεβιτς στο Twitter, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο