Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ ήταν και η ηθοποιός Σάντρα Ο.

Spread the love

Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα από όλο τον κόσμο που παρευρέθηκαν στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ ήταν και η ηθοποιός, Σάντρα Ο.

Η 51χρονη ηθοποιός, γνωστή για τους ρόλους της στις σειρές «Killing Eve» και «Grey’s Anatomy» ήταν ντυμένη στα μαύρα με ένα καναδικό διακριτικό καρφιτσωμένο μπροστά.

Google news

Η Καναδοαμερικανίδα ηθοποιός παρευρέθηκε στην κηδεία καθώς είχε ενταχθεί στο Τάγμα του Καναδά ως αξιωματικός τον Ιούνιο του 2022, μετά από τελετή στο Αβαείο του Westminster. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές της εξέφρασαν μέσω του Twitter την έκπληξή τους που την είδαν ανάμεσα στους καλεσμένους της κηδείας: «Ήμουν μόνο εγώ ή πραγματικά είδα τη Σάντρα Ο στην κηδεία της βασίλισσας;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης.

Η Σάντρα Ο έγινε αξιωματικός (η δεύτερη υψηλότερη πολιτική τιμή στον Καναδά) για την «καλλιτεχνική της καριέρα γεμάτη με αξέχαστους ρόλους στη σκηνή, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο στον Καναδά και στο εξωτερικό».

Ο τίτλος δημιουργήθηκε το 1967 από τη βασίλισσα, για να τιμήσει ανθρώπους «των οποίων η υπηρεσία διαμορφώνει την κοινωνία μας, οι καινοτομίες τους πυροδοτούν τη φαντασία μας και η συμπόνια τους ενώνει τις κοινότητές μας».

Η ηθοποιός συμμετείχε στην πομπή μαζί με άλλους αξιωματικούς της Κοινοπολιτείας που είχαν κληθεί να λάβουν μέρος στην τελετή.

Άλλα μέλη της καναδικής αντιπροσωπείας ήταν ο Ολυμπιονίκης της κολύμβησης Mark Tewksbury και ο μουσικός Gregory Charles. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο πρωθυπουργός Justin Trudeau και η σύζυγός του Sophie Gregoire Trudeau.

Η Σάντρα Ο γεννήθηκε στον Καναδά από γονείς μετανάστες από τη Νότια Κορέα. Για μια δεκαετία υποδυόταν τη γιατρό Κριστίνα Γιανγκ στην ιατρική σειρά Grey’s Anatomy, για την οποία κέρδισε διάφορα βραβεία, μεταξύ των οποίων μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Emmy.


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο