Γνωστή αστρολόγος το θύμα της ληστείας στην Γλυφάδα.

Spread the love

Μάρτυρας κατέγραψε τον δράστη που έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας με το MEGA
Το βράδυ της Κυριακής εξελίχθηκε σε θρίλερ για μια 55χρονη από τη Γλυφάδα που πέφτει θύμα ληστείας στο ίδιο της το σπίτι.

Η 55χρονη αστρολόγος κάθεται σε έναν καναπέ στο σαλόνι της μονοκατοικίας της στη Γλυφάδα. Όταν άκουσε το κουδούνι της πόρτας, πήγε να δει ποιος ήταν και από εκεί ξεκίνησε η δοκιμασία της. Σε κατάσταση σοκ μίλησε αποκλειστικά στο «Live News» η γυναίκα που έπεσε θύμα της ληστείας.

Google news

«Κάποιος ήρθε και μου χτύπησε το κουδούνι και μου ζήτησε να μιλήσουμε, ο θείος σου είπε ότι ήθελε να σου μιλήσει και άνοιξα την πόρτα. Του είπα «Τι θέλεις; «Δεν θα σε ενοχλήσω», είπε, «ο θείος σου με έστειλε εδώ». Θα πάρουμε μόνο ό,τι έχετε και ό,τι δεν έχετε. ”

Φθηνό ρεύμα

Ένας άντρας εισβάλλει στο σπίτι ενός αστρολόγου. Πρώτα την κόλλησε σε μια κουβέρτα στο πάτωμα, στη συνέχεια τη διέταξε να καθίσει σε μια καρέκλα, της πέρασε χειροπέδες και του είπε πού να βρει χρήματα και τιμαλφή.

«Με έδεσαν και μου έδεσαν τα πόδια με κορδόνια. Δεν μου πήραν το όπλο, για να είμαι ειλικρινής, δεν το πήραν. Με κράτησε ακίνητη. Με έβαλε πρώτα στην κουβέρτα και μετά με έβαλε στην Καρέκλα. Πες μας που είναι το χρηματοκιβώτιο και ο συνδυασμός. Πες μας πώς ανοίγει. Δώσε μας το κλειδί».

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος, στο σπίτι βρισκόταν μόνο ένας άνδρας. Μη μπορώντας να βρει τον κωδικό στο χρηματοκιβώτιο, κράτησε το όλο θέμα. Μαζί του ήρθαν πολλά πολύτιμα κοσμήματα.

“Δεν τον ξέρω, όχι, δεν ξέρω. 100.000 ευρώ και όλα τα κοσμήματα.”

«Είδα τρία άτομα με τσάντες»
Μάρτυρας κατέγραψε τον δράστη, ο οποίος έφυγε τα ξημερώματα της Δευτέρας, μιλώντας στο MEGA.

«Ήταν οδηγός, άνοιξαν το πορτμπαγκάζ και μάζεψαν βιαστικά 6-7 μεγάλα πορτοφόλια και κατάλαβα ότι ήταν κλοπή».

Η φωτογραφία δείχνει δύο άνδρες. Το άτομο στα αριστερά φοράει ένα γκρι σακάκι με κουκούλα, ενώ το άτομο στα δεξιά φοράει μαύρο πουκάμισο με ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά του.

«Οι δύο που πετάγανε τις τσάντες μέσα στο προτμπαγκάζ περπάτησαν τρία στενά, ο οδηγός έκανε δεξιά και έκανε τον γύρο του τετραγώνου».

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του γείτονα, ήταν συνολικά τρία άτομα που συνεργάστηκαν και απέσπασαν ποσό άνω των 100.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας. Στη μονοκατοικία της Γλυφάδας υπάρχουν συνολικά τρεις εξωτερικές κάμερες, με τις Αρχές να εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό για να φτάσουν στα ίχνη των ληστών.


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο