Τι λέει ο Πάνος Βλάχος για την προσωπική του ζωή;

Spread the love

“Επειδή με στενοχωρούσε τόσα χρόνια κι επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν “μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετά;”. Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον;” απορεί ο Πάνος Βλάχος.

Ο Πάνος Βλάχος έδωσε συνέντευξη στην Real!fe και στην Κορύνα Μανταγάρη και ξεκαθάρισε το λόγο που δεν απαντά ποτέ για την προσωπική του ζωή.

Google news

Στην σειρά είσαι αρραβωνιασμένος κι οδεύεις προς το γάμο. Στην προσωπική σου ζωή η έννοια «γάμος» τι ρόλο έχει; Γνωρίζουμε ότι εδώ και δεκατρία χρόνια είσαι σε σχέση με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου…

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για την προσωπική μου ζωή. Είναι μια αρχή που έχω κρατήσει από την αρχή της καριέρας μου. Δεν αφορά κανένα και θέλω να παραμείνει και σαν σήμα σε έναν κόσμο που ζούμε, στον οποίο έχω πράγματα να πω. Θα ήταν πολύ θλιβερό για εμένα να είναι η ταυτότητά μου η προσωπική μου ζωή. Επειδή αυτό γίνεται κατά κόρον, ας αφήσετε εμένα έξω από αυτό. Επειδή με στενοχωρούσε τόσα χρόνια κι επειδή κάνω τόσα πράγματα, σκεφτόμουν «μα, δεν είναι αρκετά τόσα πράγματα που κάνω, δεν σας είναι αρκετά;». Αυτό είναι το πιο ενδιαφέρον; Επειδή κάποιος άνθρωπος βγάζει εύκολα χρήματα προβάλλοντας την προσωπική του ζωή, απλά θα ήθελα να μου επιτρέψετε να ζω σε ένα ρομαντικό κόσμο που θα σας αφορώ ως άνθρωπος λιγότερο από ό,τι σαν καλλιτέχνης.

Το ότι έχεις καταφέρει να κρατάς την προσωπική σου ζωή για εσένα, σου δίνει ισορροπία;

Πιστεύω ότι την έχω, ναι.


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο