Στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ.

Spread the love

Χιλιάδες Λονδρέζοι συγκεντρώθηκαν στο δρόμο τους από το RAF Northolt προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ για να δουν από κοντά το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ. Το μακρύ ταξίδι από το Μπέλφαστ τελείωσε νωρίτερα γύρω στις 22:00 ώρα Ελλάδας όταν η νεκροφόρα πέρασε τις πύλες του παλατιού.

Παρά τη δυνατή βροχή στο Λονδίνο, κανείς δεν άφησε τις θέσεις του. «Είναι σπίτι», είπε ο κόσμος με δάκρυα στα μάτια, σύμφωνα με τον Guardian. Συγκλονίζουν οι εικόνες από διεθνή πρακτορεία.

Google news

Η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ θα παραμείνει στο Bow Room μέχρι να μεταφερθεί στο Westminster την Τετάρτη, όπου χιλιάδες αναμένεται να αποτίσουν τα σέβη τους.

Φθηνό ρεύμα

Δείτε ζωντανές εικόνες του Μπάκιγχαμ

Νωρίτερα, σύμφωνα με την τελετή, μέλη της τιμητικής φρουράς συγκεντρώθηκαν πριν το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ μεταφερθεί από το Εδιμβούργο στο αεροδρόμιο RAF Northolt. Η φρουρά αποτελούνταν από τρεις αξιωματικούς και 96 υπαξιωματικούς και ένοπλους από τη μοίρα Queen’s Colors, ανέφερε η PA. Στη συνέχεια, το φέρετρο μεταφέρθηκε στην επίσημη νεκροφόρα για να πάει η βασίλισσα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Το φέρετρο έφτασε στις 20:56 (ώρα Ελλάδας) και αμέσως αναχώρησε από την RAF Northolt για τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Από το μεσημέρι αρκετοί άνθρωποι περίμεναν έξω από το παλάτι την άφιξη της σορού της βασίλισσας Ελισάβετ, παρά τη βροχή στο Λονδίνο τα τελευταία 24ωρα.

 


Spread the love

Σχετικά άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο