Ο λόγος που χώρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον SNIK.

Spread the love

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και οικοδέσποινα θα βρίσκεται στο τιμόνι του «Love Island» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ τις επόμενες εβδομάδες.

Τα ριάλιτι γνωριμιών θεωρούνται πολύ πιο σκληροπυρηνικά από ό,τι έχουμε δει στο παρελθόν. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλά στη Φαίη Σκορδά για όλους και για όλα. Η οικοδέσποινα και μοντέλο αναφέρθηκε και στην προηγούμενη σχέση της.

Google news

Όταν η ξανθιά παρουσιάστρια ρώτησε τις επιλογές της για το παρελθόν, η απάντησή της ήταν αφοπλιστική.

“Κάποιες από τις επιλογές σου είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που βλέπω τώρα. Πώς είναι δυνατόν;” τη ρώτησε ο Φισκόδας. Η ξανθιά παρουσιάστρια φαίνεται πως εννοεί τη σχέση της με τον SNIK και την επανασύνδεσή της με τον Γιάννη Καραβασάνη.

“Ακριβώς επειδή ένα άτομο έχει μια εικόνα, δεν σημαίνει ότι το σπίτι έχει αυτή την εικόνα. Υπάρχουν τεράστιες διαφορές και αποκλίσεις. Επίσης, ο καθένας έχει τους δικούς του περιορισμούς και τους θέτει από την αρχή. Είμαι άνθρωπος με περιορισμούς. Είμαι κάποιος που περνάει καλά στις επιλογές μου και τώρα δεν ξέρω τι γίνεται έξω από το σπίτι μου, δεν με αφορά. Στενοχωριέμαι για κάποια πράγματα και για κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό, ίσως είναι κάποια προβλήματα, κάποιος πόνος, κάποια παράπονα, αλλά δεν είμαι ψυχολόγος και δεν πρόκειται να λύσω τα προβλήματα όλων. Δόξα τω Θεώ τα δικά μου τα έχω και είναι πολλά. Ας λύσουμε πρώτα αυτά τα προβλήματα», απάντησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.


Spread the love

Σχετικά άρθρα