Η ξανθιά καλλονή Τερέζα από τους Mazoo and the Zoo έγινε μητέρα στα 37 της! Να της ζήσει!

Spread the love

Mazzoo and the Zoo: Το αγαπημένο συγκρότημα όλων των μικρών μας φίλων που μας κρατούσε συντροφιά στην τηλεόραση για πολλά χρόνια μέχρι και σήμερα στο YouTube. Η ξανθιά καλλονή Τερέζα, ήταν το ένα από τα τρία μέλη του συγκροτήματος και έκλεβε πάντα την παράσταση με το νάζι και την ομορφιά της. Σήμερα, είναι μία γυναίκα 37 ετών και οι φωτογραφίες της μας άφησαν με το στόμα ανοικτό.

Zaful WW

Mazzoo and the Zoo: Η ξανθιά Τερέζα 15 χρόνια μετά

Έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε που η Τερέζα Τασσού και τα δύο αδέλφια Ευθύμης και Άρτεμις (η μελαχρινή) Κοκκιναρά ήταν οι περίφημοι Mazoo & the Zoo που ήταν το αγαπημένο συγκρότημα των παιδιών στα τέλη της 1ης δεκαετίας του 2000.

Google news

Η όμορφη της παρέας ήταν η Τερέζα Σάσσου, η οποία ξεσήκωνε με το νάζι της και τον χορό της τα πιτσιρίκια και είχε κάνει τους μπαμπάδες να την κοιτούν με το στόμα ανοικτό. Η εντυπωσιακή 37χρονη Τερέζα δεν έχει αλλάξει καθόλου παρότι έχουν περάσει τόσα χρόνια από τους Mazoo & the Zoo.

Πλέον είναι παντρεμένη και μάλιστα πριν από 6 μήνες έφερε στον κόσμο και το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι το οποίο κλέβε την παράσταση στις φωτογραφίες της μαμάς του που ανεβάζει η ίδια στο Instagram. Δείτε και εσείς πως είναι πλέον η ξανθιά τραγουδίστρια των Mazoo & the Zoo στα 37 της χρόνια της ηλικίας της και μαμά:

 

 

 

 

 


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα