Ξεσπάει η Ιωάνα Τριανταφυλλίδου μετά τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης.

Spread the love

Οι τοποθετήσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσοστόμου στον αέρα του ΣΚΑΙ εξόργισαν την κοινή γνώμη, και κατ’ επέκτασιν την εγχώρια showbiz.

AliExpress WW

Αρκετοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν την αποστροφή τους ως προς τις εν λόγω απόψεις, μεταξύ αυτών και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου.

Google news

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος υποστήριξε το πρωί της Παρασκευής πως… δεν υφίσταται βιασμός χωρίς συναίνεση και ότι δεν μπορεί να υπάρξει σύλληψη από βιασμό.

Η σκληρή απάντηση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου
Αναλυτικά, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram: «Προσπάθησα να παρακολουθήσω αυτό το απόσπασμα… Μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται… γίνεται όλο και χειρότερο. Και εμείς αποχαιρετάμε τα δικαιώματα των γυναικών και υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα.

Και δίνουμε το βήμα σε έναν άνθρωπο να πει τα αδιανόητα μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού. Και αφιερώνουμε χρόνο να του εξηγήσουμε τα αυτονόητα σαν να είναι μικρό παιδί, αντί να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα της δύναμης και της επιρροής ενός ανθρώπου (ή ενός φορέα;!) με τόσο σκοταδιστικές απόψεις.

Θαύμασα τη ψυχραιμία των γυναικών της παρέας, ίσως για αυτό παρέμειναν πιο σιωπηλές. Και άκουγα τους τρεις άντρες να διαπραγματεύονται αν μια γυναίκα θέλει ή όχι να βιαστεί, αν πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του βιαστή της και γενικώς τι πρέπει να κάνει με το σώμα και τη ζωή της. Και κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα