Στις 30 Δεκεμβρίου έρχεται στο Netflix η ταινία White Noise.

Spread the love

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας άνοιξε με την τελευταία ταινία του Νόα Μπάουμπαχ, «White Noise», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Άνταμ Ντράιβερ ως ένας ανήσυχος καθηγητής κολεγίου, και η Γκρέτα Γκέργουικ στο ρόλο της συζύγου του.

Goboo [CPS] Many GEOs

Τρία χρόνια μετά το «Marriage Story», ο Αμερικανός σκηνοθέτης συνεργάζεται και πάλι με τον Άνταμ Ντράιβερ, ο οποίος σε αντίθεση με την ταινία του 2019 είναι τώρα ένας μεσήλικας καθηγητής πανεπιστημίου με αραιά μαλλιά και μια διαφαινόμενη επίγνωση ότι μπορεί να είναι πιο κοντά στον θάνατο παρά στη γέννηση.

Google news

Ο ρόλος του ταιριάζει τόσο όμορφα, που οι υποψηφιότητες δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Όσον αφορά την ταινία, πρόκειται για τη μεταφορά του ομότιτλου βιβλίου του Ντον Ντελίλο που κυκλοφόρησε το 1985, το οποίο αφηγείται την ιστορία του Τζακ Γκλάντνεϊ, ενός καθηγητή με ερευνητικό του αντικείμενο τον Χίτλερ, της συζύγου του Μπαμπέτ και των τεσσάρων παιδιών τους, αλλά και όσα θα συμβούν στην μικρή πόλη όπου ζουν, μετά από μια διαρροή ενός τοξικού χημικού υγρού που κάνει την ατμόσφαιρα ακατάλληλη.

Δίπλα στους Ντράιβερ και Γκέργουικ θα δούμε επίσης τον Ντον Τσιντλ, ο οποίος θα παίξει τον Μάρεϊ Σίσκιντ, συνάδελφο του Τζακ Γκλάντνεϊ στο πανεπιστήμιο, αλλά και τον André 3000.

To Νetflix, το οποίο έχει αναλάβει την παραγωγή, κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες ένα teaser της ταινίας του Μπάουμπαχ, η οποία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 25 Νοεμβρίου και στην πλατφόρμα συνεχούς ροής στις 30 Δεκεμβρίου.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα