Σχολείο στις ΗΠΑ βάφτισε 100 μαθητές χωρίς την άδεια των γονιών τους!

Spread the love

Υποστήριξαν ότι τα παιδιά ζήτησαν αυθόρμητα να βαφτιστούν.
Ένα απίστευτο περιστατικό που συνέβη στη Βόρεια Καρολίνα των Ηνωμένων Πολιτειών ήρθε στη δημοσιότητα.

AliExpress WW

Συγκεκριμένα, ένα σχολείο βάφτισε περισσότερους από 100 μαθητές, χωρίς ωστόσο οι υπεύθυνοι να ζητήσουν άδεια από τους γονείς τους.

Google news

Το Northwood Temple Academy υποστήριξε ότι οι μαθητές προσφέρθηκαν εθελοντικά να υποβληθούν στο σημαντικό θρησκευτικό τελετουργικό αφού «δήλωναν αυθόρμητα την πίστη τους».

Σύμφωνα με την Daily Mail, στην τελετή που θα πραγματοποιούνταν στο σχολείο επρόκειτο να βαφτιστούν μόλις τρεις μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

Οι γονείς παραπονέθηκαν στο σχολείο, λέγοντας ότι έπρεπε να είναι δική τους απόφαση και ότι θα ήθελαν να παρακολουθήσουν μια τόσο μεγάλη περίσταση στη ζωή των παιδιών τους.

«Εκ των υστέρων, θα το κάναμε διαφορετικά και θα δίναμε στους μαθητές την ευκαιρία να επικοινωνήσουν με τους γονείς τους και να ζητήσουν την άδεια να βαφτιστούν. Δεν περιμέναμε μια τόσο συντριπτική ανταπόκριση, αλλά ως μητέρα σίγουρα μπορώ να κατανοήσω γιατί ορισμένοι γονείς ήταν αναστατωμένοι», τόνισε η διευθύντρια του σχολείου Renee McLamb.

Το σχολείο συμμετείχε στην Εβδομάδα Πνευματικής Έμφασης που περιλαμβάνει τρεις ημέρες εκκλησιασμού πέρα από τα κανονικά μαθήματα.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα