Έκαναν reunion μετά από 29 χρόνια οι χαρακτήρες στο σίριαλ… Της Ελλάδος τα παιδιά.

Spread the love

Μπορεί να πέρασαν 29 ολόκληρα χρόνια από το τέλος της σειράς, οι ατάκες όμως και οι χαρακτήρες της έχουν γράψει τηλεοπτική ιστορία. Το σίριαλ «Της Ελλάδος τα παιδιά» με βασικό πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, αγαπήθηκε όσο λίγα, τόσο για την πρωτότυπη θεματική του όσο και για τους καταπληκτικούς χαρακτήρες που χάριζαν άφθονο γέλιο για πολλά χρόνια, ακόμα και στις επαναλήψεις τριών δεκαετιών μετά.

Cafago WW

Η προσπάθεια για αναβίωση της σειράς έγινε με τρόπο όχι όπως θα περίμεναν οι φανατικοί τηλεθεατές της και τελικά δεν υπήρξε ούτε ένα γενικό reunion όπως έχει γίνει σε άλλες σειρές. Εξάλλου λείπει ένα βασικό κομμάτι της σειράς, ο «Παλιός» σμηνίτης Βλάχος, τον οποίο υποδυόταν ο πρόωρα χαμένος Κώστας Ευρυπιώτης.

Google news

Δύο όμως από τα βασικά μέλη του καστ βρέθηκαν ξανά πολλά χρόνια μετά μαζί, φωτογραφήθηκαν εντελώς αλλαγμένοι, με άσπρες τρίχες και τις ρυτίδες του χρόνου. Ο λόγος για τον ηθοποιό και συνδημιουργό της σειράς, Κώστα Φραγκιόγλου, στον αγαπημένο αλλά και σιχαμένο ρόλο του Χλαπάτσα και ο σμηνίτης «Ντάλας», παιγμένος από τον ηθοποιό και τραγουδιστή Γιάννη Σαββιδάκη.

Οι δύο τους πόζαραν χαμογελαστοί σε μία σέλφι που έφερε αναμνήσεις αλλά και χιλιάδες σχόλια και αντιδράσεις στα social media.

«Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά μαζί 29 χρόνια μετά: Η φωτό-reunion που έγινε ανάρπαστη (Pic)


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα