Η Kim Kardashian κάνει photoshop ότι δε της αρέσει επάνω της.

Spread the love

Σάλος προκλήθηκε στα σόσιαλ μίντια, μετά από βίντεο που κοινοποίησε χρήστης του TikTok κι αποκάλυψε ότι η γνωστή τηλεπερσόνα im Kardashian κάνει photoshop ακόμη και το λαιμό της κάτι που την κάνει να φαίνεται πολύ πιο αδύνατη απ’ ότι στην πραγματικότητα.

Govee Many GEOs

Συγκεκριμένα η Caroline Ross που είναι γνωστή ως Caroline in the city στην πλατφόρμα του TikTok, έκανε ένα βίντεο πρόσφατα σχολιάζοντας την νέα ανάρτηση της Kim Kardashian, τονίζοντας το photoshop που επιχείρησε να κάνει στο πίσω μέρος του λαιμού της για να φαίνεται πιο αδύνατη.

Google news
@caroline_in_thecity

Nerd out with me and test your media literacy skills! Can you tell what is fake in this image? #medialiteracy #photoshopskillsonfleek #carolinesediting #photoshopgametime #greenscreen #greenscreenvideo

♬ original sound – Caroline In The City

Η ίδια ξεκίνησε λέγοντας «Η Kim είναι εξπέρ στο photoshop και αφαιρεί ό,τι δεν της αρέσει», και συνέχισε δείχνοντας ακριβώς πως η τηλεπερσόνα έκανε το photoshop και πως ήταν ο λαιμός της πριν τον επεξεργαστεί.

Η ίδια εξήγησε, «Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως αυτό κάνει τον λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή ακριβώς εδώ έχει αφαιρεθεί με Photoshop. Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του Photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop».

Και συνέχισε λέγοντας, «Όπως μπορείτε να δείτε, η αντανάκλαση του νερού στο φόντο αρχίζει να φαίνεται πολύ πιο φυσική και δεν έχουμε αυτό το παραμορφωμένο αποτέλεσμα. Έχουμε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για να το συγκρίνουμε επίσης».

«Εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε», πρόσθεσε η Caroline ενώ έβαλε δίπλα- δίπλα τις δύο φωτογραφίες, συγκρίνοντας τον λαιμό της. Τελέιωσε λέγοντας, «Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση. Δείτε τα σχέδια του νερού στο φόντο».


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα