Η Britney Spears μιλάει για το παρελθόν με τον πατέρα της.

Spread the love

HBritney Spears συνεχίζει να μιλά ανοιχτά για την περίοδο που ο πατέρας της είχε την κηδεμονία της και να μοιράζεται όσα βίωσε εκείνο το διάστημα.

Cubot WW

Στο πρόσφατο βίντεο διάρκειας περίπου 22 λεπτών που δημοσίευσε στο Youtube και στην συνέχεια το έκανε ιδιωτικό προκειμένου να μην έχουν όλοι πρόσβαση, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε τον προηγούμενο ισχυρισμό της ότι αναγκάστηκε να μπει σε κέντρο ψυχικής υγείας στις αρχές του 2019 επειδή απέρριψε χορευτική κίνηση σε μία από τις πρόβές της.

Google news

Έπειτα, η ίδια περιέγραψε πόσο δύσκολη ήταν η ζωή της λόγω του κυνηγητού από τους παπαράτσι. “Λίγο πριν κάνω εξετάσεις, με έκλεισαν στο γκαράζ του σπιτιού μου αφού υπήρχαν μέχρι και παπαράτσι ελικόπτερα που προσπαθούσαν να με βγάλουν μια φωτογραφία”.

Στην συνέχεια, αναφερόμενη στον πατέρα της είπε πως κάθε μέρα της έλεγε ‘πως είναι χοντρή και πως πρέπει να πάει στο γυμναστήριο’, αποκαλύπτωντας πως η κακοποίηση έχει διάφορες μορφές.

«Με σκότωσαν κυριολεκτικά. Με πέταξαν μακριά», περιγράφει η Spears. «Ένιωσα σαν να με πέταξε η οικογένειά μου. Έπαιζα για χιλιάδες ανθρώπους κάθε νύχτα στο Βέγκας, είχα τη συγκίνηση της ερμηνεύτριας, το γέλιο, ο σεβασμός… Ήμουν μηχανή. Ήμουν μια γα@ νη μηχανή, ούτε καν άνθρωπος σχεδόν. Ήταν τρελό» πρόσθεσε.


Spread the love

Written by 

Σχετικά άρθρα