Ενοχλημένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον διασυρμό της από τα διεθνή μέσα!

Spread the love

Ενοχλημένη η κυβέρνηση Μητσοτάκη με τον διασυρμό της από τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αντιδρά σπασμωδικά. Τι απαντά στο δημοσίευμα των New York Times, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Προσπάθεια απαξίωσης του δημοσιογράφου των New York Times για το άρθρο – καταπέλτη κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη για τις παρακολουθήσεις. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αργά το απόγευμα, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα καλώντας τον να μην «εκτίθεται».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση του Αλ. Τσίπρα που για την «σήψη του επιτελικού παρακράτους και των παράνομων παρακολουθήσεων» που «γίνονται πρωτοσέλιδο στα διεθνή ΜΜΕ».

Google news

Εμφανώς ενοχλημένος, ο Γιάννης Οικονόμου, με γραπτή δήλωση του απευθύνεται στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: «Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση, ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα ‘’σημαία’’, είναι ο ίδιος που το Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της», δηλώνει.

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης παραμένει, τόσο θα διασύρει τη χώρα διεθνώς» έγραφε λίγο νωρίτερα στην δική του ανάρτηση ο Αλ. Τσίπρας.

► «Ο κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τελειωμό» ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ.,Τάσος Γαϊτάνης σε ανάρτηση του στο twitter.


Spread the love

Σχετικά άρθρα